Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Jyväskylän nuorisovaltuuston päätöksiä 21.8.2018 kokouksesta

Jyväskylän nuorisovaltuuston päätöksiä 21.08.2018

Jyväskylän nuorisovaltuusto kommentoi 21.8. kokouksessaan Keski-Suomen maakunnallisen nuorisovaltuuston toimintasääntöä, kysyi tarkennuksia määritelmiin ja kertoi oman ehdotuksen maakunnallisen nuorisovaltuuston rakenteesta sekä hyväksyi syksyn kokousajat.

Nuorisovaltuusto kävi läpi Aluehallintoviraston peruspalveluiden arviointia, jonka teemana oli yhdenvertaisuus. Raportti osoittaa, että palveluiden saatavuudessa on suuria alueellisia eroja. Kasvavat väestö- ja kehityserot lisäävät haasteita turvata palvelut kaikille yhdenvertaisesti. Nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet ovat hyvät ja Länsi- ja Sisä-Suomen kunnista löytyy nuorten vaikuttajaryhmiä. Nuorten aloitteet otetaan vastaan hyvin ja parhaiten nuoret pääsevät vaikuttamaan hyvinvointiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Nuorisovaltuusto ottaa tutkimuksen tulokset kuulluksi ja miettii tiedon jatkokäsittelyä myöhemmin.

Nuorisovaltuusto hyväksyi markkinointisuunnitelmansa ja syksyllä nuorisovaltuustoa tullaan markkinoimaan nuorille monen eri kanavan kautta.

Oppilaskuntakoulutus järjestetään viikolla 37 yläkoulujen oppilaskuntien edustajille.

Pöytäkirja on nähtävissä osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/nuva/asiakirjat

Lisätietoja:
varapuheenjohtaja Olli-Pekka Louniala, nuorisovaltuusto, p. 014 266 4240
tiedottaja Joni Rossi, nuorisovaltuusto, p. 014 266 7515

23.8.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje