Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Jyväskylän liikuntapalvelujen LiikuntaVeturin ja LiikuntaLaturin maksuttomat vuorot alkavat 3.9.

Jyväskylän liikuntapalvelujen LiikuntaVeturin ja LiikuntaLaturin maksuttomat vuorot alkavat 3.9.

LiikuntaVeturi ja LiikuntaLaturi ovat Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen maksuttomat liikuntatuotteet lapsille, nuorille ja perheille. Tarjolla on ohjattuja liikuntaryhmiä useasta eri lajista eri puolilla Jyväskylää, joiden tarkoituksena on tarjota liikunnan riemua hyvällä fiiliksellä. Ryhmien syyskausi starttaa 3.9.2018 ja päättyy 9.12.2018.

LiikuntaVeturi on tarkoitettu 9-12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen. Ohjelmassa on ryhmiä ja toimintaa vain lapsille, joihin ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon liikuntapalvelujen verkkosivujen kautta. Perheille tarkoitettuihin ryhmiin ja toimintoihin voi tulla paikan päälle ilman ilmoittautumista. Lapsille ohjelmassa on muun muassa katutanssia ja futsalia sekä perheille perhepalloilua Palokassa ja leikkimielistä painia ja kisailua Kuokkalan Graniitissa.

LiikuntaLaturi on tarkoitettu 13–19-vuotialle nuorille ja sen ohjelmassa on tarjolla yli 20 maksutonta vuoroa viikossa eri puolilla Jyväskylää. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki nuoret liikuntataidoista riippumatta. Mukaan voi tulla ilman ilmoittautumista eikä toimintaan tarvitse sitoutua – nuorella on mahdollisuus kokeilla yhtä, tai vaikka kaikkia tarjolla olevia lajeja. Lajeista ohjelmassa on aiempien kausien suosikkeja, kuten astangajoogaa, salibandya, katutanssia, kuntosalia, keilailua ja parkouria. Uusina vuoroina alkavat Street-& Showdance Korpilahdella sekä Voima Palokassa.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut järjestää toiminnan yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen ja yhdistysten kanssa.

Katso liikuntaryhmien tarkemmat aikataulut ja tuntikuvaukset osoitteista
LiikuntaVeturi https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/veturi
LiikuntaLaturi https://www.jyvaskyla.fi/liikuntalaturi

Lisätietoja:
LiikuntaVeturi: Erityisliikunnanohjaaja Kati Siitari p. 014 266 4269, kati.siitari[at]jkl.fi
LiikuntaLaturi: Liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen p. 014 266 7530, reeta.jaaskelainen[at]jkl.fi

29.8.2018Jenna Koistinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje