Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Neulanreikäkuvia – Rune Snellman ja opetuslapset – Jyväskylän kansalaisopiston opiskelijoiden valokuvia Baari Vakiopaineessa 30.9.2018 asti

Neulanreikäkuvia – Rune Snellman ja opetuslapset
– Jyväskylän kansalaisopiston opiskelijoiden valokuvia Baari Vakiopaineessa 30.9.2018 asti

Valokuvataiteilija Rune Snellman opiskelijoineen on asettanut näytteille Jyväskylän kansalaisopiston kursseilla kuvattuja neulanreikäkuvia Baari Vakiopaineessa (Kauppakatu 6, Jyväskylä). Neulanreikäkuvaus on valokuvaamisen tekniikoista vanhinta. Rosoiset kuvat esittelevät ajattoman ja uneliaan maailman Vakiopaineen atmosfäärissä.

Snellman on toiminut vuosia Jyväskylän kansalaisopiston neulanreikä- ja kokeilevan valokuvauksen kurssien opettajana. Hänellä on myös pitkä ura valokuvauksen parissa.
Näyttelyn muut kuvaajat ovat sekalainen joukko Runen opiskelijoita, kaiken ikäisiä miehiä ja naisia, jotka kuvaavat omalla tyylillään: Susanna Mustonen, Emmi Sugar, Jani Ketola, Kalle Aarikka, Marja Häyrinen, Sari Nurminen, Katja Riikonen, Pasi Vääränen, Mikko Viholainen, Riina Haapala ja Dolly Aittanen.

Näyttelynavajaiset keskiviikkona 5.9. klo 19.00–21.00 Baari Vakiopaineessa.

Näyttely auki ma–la 16.00–02.00, su klo 18.00–02.00

Lisätietoja: Rune Snellman, p. 044 566 9736

www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto
www.facebook.com/JKLkansalaisopisto

5.9.2018Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje