Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 26.9.2018

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 26.9.2018

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraadin syksy käynnistyy keskiviikkona 26.9. Tapaamisessa uudistuneen asiakasraadin jäsenet tutustuvat toisiinsa sekä suunnittelevat tulevaa toimintaa ja tapaamisia. Illan aikana kuullaan myös Niilo-Mäki Instituutin, Jyväskylän kesäyliopiston ja MLL:n Järvi-Suomen piirin yhteisestä hankkeesta, jonka toimenpiteillä innostetaan perheitä lukemaan yhdessä lapsen kanssa.

Kunnallisen ja yksityisen varhaiskasvatuksen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 25.9. mennessä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati. Asiakasraati voi käsitellä kokouksessaan yleisellä tasolla olevia varhaiskasvatukseen liittyviä kehittämis- ja parannusehdotuksia. Yksittäisten päiväkotien, perhepäivähoitajien tai kerhojen toimintaan raati ei voi ottaa kantaa.

Raati aloittaa toimintavuoden uudistuneella kokoonpanolla

Varhaiskasvatuksen asiakasraadissa on 20 jäsentä ja he edustavat kunnallisten ja yksityisten päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaita. Raadin kokoonpano vaihtelee toimintakausittain. Raatilaisella on mahdollisuus olla mukana useamman toimintakauden aikana. Raadin kokoonpanoa täydennetään vuosittain avoimella haulla. Elokuussa toteutetun haun kautta mukaan saatiin 11 uutta varhaiskasvatuksen kehittämisestä kiinnostunutta huoltajaa eri puolilta Jyväskylää.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön. Raati kokoontuu kuusi kertaa toimintavuoden aikana. Osa tapaamisista järjestetään alueellisena tapaamisena, jonne kyseisen alueen varhaiskasvatuksen asiakkaana olevien lasten vanhemmat ovat tervetulleita.

Lisätietoja:
palvelukoordinaattori Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746
palvelukoordinaattori Sari Koivisto, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3102
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati

12.9.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje