Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Kuule(tko) mua, tarinoita onnellisuudesta ja muutoksen kaipuusta – Rikotaan rajoja Viitasaarella

Kuule(tko) mua, tarinoita onnellisuudesta ja muutoksen kaipuusta – Rikotaan rajoja Viitasaarella

Jyväskylän kaupunginteatteri ja Tanssiryhmä Off/Balance toteuttavat yhdessä Rikotaan rajoja –hankkeen liittyen Suomi 100-vuotta juhlintaan. Hankkeen aikana teatteri ja tanssiryhmä toteuttavat kahdeksassa Keski-Suomen kunnassa yhteistyöesityksen paikallisten toimijoiden kanssa. Kevätkaudella yhteistyössä oli mukana Äänekoski, Saarijärvi, Hankasalmi, Jyväskylä ja Luhanka. Syyskauden aloitti yhteistyö Keuruun kanssa ja nyt vuorossa on Viitasaari.

Viitasaarella yhteistyökumppaniksi valikoitui kaupungin työllisyysyksikön Tuunari-pajan ryhmäläiset. Ryhmäläiset ovat osallistuneet viiteen taidetyöpajaan, joissa on käsitelty valokuvauksen ja tarinoiden kirjoittamisen kautta osallistujien arjesta kumpuvia aiheita sekä viitasaarelaisuutta. Keskeisinä teemoina esiin on noussut onnellisuus arjessa ja muutoksen kaipuu.

Taidetyöpajojen lopputuloksena on syntynyt osallistujien valokuvia ja tarinoita yhdistävä kuunnelmateos nimeltään Kuulokuvia - kuule(tko) mua!

Kuulokuvia – Kuule(tko) mua -kuunnelmateos esitetään Viitasaaren Kunnantalolla (Keskitie 10) tiistaina 3.10 klo 17 alkaen. Samassa tilaisuudessa voi tutustua myös taidetyöpajoista ja projektista kertovaan valokuvanäyttelyyn. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.


lisätietoja
näyttelijä-yleisötyöntekijä Hannu Rantala, p. 050 413 5519
teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705

27.9.2017Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje