Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Hiihtolomaviikolla nautitaan teatterin monipuolisesta tarjonnasta

Hiihtolomaviikolla nautitaan teatterin monipuolisesta tarjonnasta

Hiihtolomalaisia hellitään lomaviikolla runsaalla teatteritarjonnalla Jyväskylän kaupunginteatterissa. Viikko huipentuu sunnuntaina 4.3. klo 18 Kaseva – Tänään ja eilen -juhlakonserttiin.

Koko perheen lumoavan koukuttava menestysmusikaali Peter Pan vie monipolviseen värikkääseen maailmaan ja huikeaan seikkailuun kahdesti torstaina 1.3., kello 12 ja 19. Peterin lisäksi suurella näyttämöllä seikkailevat Kultasen perheen lapset Leena, Jukka ja Mikko, Mikä-Mikä-maan kadonneet pojat, merenneidot, intiaanit ja merirosvot päällikkönään itseoikeutetusti Kapteeni Koukku ja tietysti krokotiili.

Aikuisempaan makuun kaupunginteatterissa on tarjolla Miljoonasateen musiikin ryydittämä Onnensirpaleita, joka kertoo Hukkasten perheen – ja heidän läheistensä – tarinaa 60-luvulta aina tähän päivään saakka. Onnensirpaleita on nähtävissä suurella näyttämöllä perjantaina 2.3. klo 19. Samaan aikaan pienellä näyttämöllä nähdään yleisön lemmikki Täti ja minä. Esitys on loppuunvarattu, mutta hyvällä tuurilla voi saada peruutuspaikan.

Daniel Katzin romaaniin perustuva, Tommi Auvisen dramatisoima sekä ohjaama ja hyvän vastaanoton saanut riemukas sukukronikka Kun isoisä Suomeen hiihti viihdyttää suurella näyttämöllä lauantaina 3.3. klo 13 ja 19. Päärooleissa nähdään Arja Koriseva ja Ari-Kyösti Seppo sekä Anneli Karppinen ja Jouni Innilä. Lauantaina pienellä näyttämöllä nähdään samaan aikaan Mielipuolen päiväkirja, jossa pistämätön Excel-osaaja Arkadi Iivarinpoika Putkonen (Jukka-Pekka Mikkonen) löytää itsensä keskeltä käsittämätöntä tapahtumasarjaa, jossa konttorikoneet kommunikoivat ja päästä pakeneva tukka osoittautuu huijariksi. Katsojan päätettäväksi jää, kumpi loppujen lopuksi on hullumpi – Putkonen vai maailma.

Ajatonta nostalgiaa kuullaan suurella näyttämöllä sunnuntaina 4.3. klo 18 alkavassa Kaseva – Tänään ja eilen -juhlakonserttissa. Tamperelaisyhtye Kaseva löysi muotonsa 1970-luvun alussa. Sittemmin bändistä kasvoi yksi manserockin suurista nimistä, jonka tunnetuimpia kappaleita ovat Stripteasetanssija, Mari, Vanha mies, Tyhjää, Pena ja Kun maailma elää. Kasevan valtti alusta asti on ollut poikkeuksellinen musikaalisuus. Yhtyeen biisit ovat herkkiä ja melodisia ja orkesterissa on huomattavaa lauluvoimaa. Stemmalaulu on yhä Kasevan suuri vahvuus.

Liput: Lippumyymälä, p. 014 266 0110. Avoinna hiihtolomaviikolla ma-ke klo 12 – 17, to – la klo 12 - 19 sekä sunnuntaina klo 17 - 18. Lippuja myös www.lippu.fi, Lippupisteen toimipaikat ja R-kioskit.

lisätietoja esityksistä:
http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/ohjelmisto

esityskuvia:
http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/media/kuvapankki

21.2.2018Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje