Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Asuminen ja ympäristö » Asuminen ja rakentaminen » Uusi asukas - Tervetuloa Jyväskylään!

Tervetuloa Jyväskylään

Tervetuloa!

Jyväskylä kutsuu asumaan, opiskelemaan, työskentelemään, vierailemaan ja osallistumaan – elämään arkea ja juhlaa! Kulloinkin ihmisen parasta aikaa.

Vilkkaan ja vetovoimaisen Jyväskylän asukasluku ja yrityselämä kasvavat vauhdilla. Asukasluvun kasvu on Suomen suurten kaupunkien kärkeä. Suosittu opiskelukaupunki on houkutteleva muuttokohde ja kannustava kasvualusta rohkeille ideoille. Osaava ja koulutettu työvoima sekä innovatiiviset yritykset ovat kaupunkimme ylpeydenaiheita.

Jyväskylän alueen ja Keski-Suomen avoimet työpaikat

Kaupunki liikkeessä

Jyväskylässä liikunta ja hyvinvointi ovat lähes intohimo. Kompaktissa kaupungissa melkein kaikki sijaitsee kävely- tai pyöräilyetäisyydellä. Intohimoisille liikkujille on tarjolla paljon mahdollisuuksia ja tapahtumia, oli kyse sitten huippu-urheilusta tai kuntoliikunnasta.

Sopivan kokoisessa noin 140 000 asukkaan kaupungissa asuu tyytyväistä väkeä. Jyväskylää pidetään tutkitusti erinomaisena kasvuympäristönä lapsille. Tasokkaat asuinalueet, hyvät palvelut ja monimuotoinen luonto tekevät Jyväskylästä viihtyisän kotikaupungin kaikenikäisille. Meillä on järviä, kuten upea Päijänne, loistavia harrastusmahdollisuuksia, kulttuuria ja tapahtumia. Jyväskylä on seudun kaupallinen keskus. Tänne on helppo tulla, jäädä ja juurtua.

Kaupungin www-sivuilta löydät monipuolisesti asumiseen, elämiseen ja kaupungin palveluihin liittyvää tietoa.

Tervetuloa viettämään elämäsi parasta aikaa!


Jyväskylä liikkeellä 2016. Katso myös muita videoita Jyväskylästä täältä.

Welcome to the City of Jyväskylä

Visit JyväskyläLinkki- Jyväskylän seudun joukkoliikenne


Aiemmin ilmestyneet uuden asukkaan lehdet PDF-muodossa:

(Sivun kuvat: Tero Takalo-Eskola)

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje