Suoraan sisältöön

Kaupunkisuunnittelun raati

Keitä haemme?

Haemme 12–15 jyväskyläläistä mukaan kaupunkisuunnittelun raatiin ottamaan kantaa Jyväskylän kaupunkiympäristön kehittämiseen. Raatilaisten ei tarvitse olla kaupunkisuunnittelun konkareita, vain oma kiinnostus riittää. Toiveissa on saada mahdollisimman edustava joukko eri-ikäisiä, erilaisessa elämäntilanteessa olevia ja eripuolilla Jyväskylää asuvia raatilaisia.

Hae mukaan osoitteessa maptionnaire.com/2179 tai vapaamuotoisella hakemuksella Ilona Hokkaselle joko sähköpostitse ilona.hokkanen@jkl.fi tai kirjeitse Asemakaavoitus, PL 233, 40101 Jyväskylä. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa itsestäsi ja miksi haluat mukaan raatiin. Hakuaikaa on 28.2. asti.

Mitä pääset tekemään?

Raatilaiset ottavat kantaa esimerkiksi kaupunkisuunnittelun osallistumismahdollisuuksiin ja viestintään, käynnissä oleviin ideakilpailuihin ja merkittäviin kaavahankkeisiin. Osa käsiteltävästi asioista voi tulla myös raatilaisilta ja asukkailta itseltään.

Raatiin ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Kyseessä on vuoden 2017 kestävä kokeilu, jolloin raati kokoontuu noin viisi kertaa. Tämän jälkeen toimintaa voidaan tarpeen mu-kaan jatkaa ja kehittää.

Mitä vielä?

Raatilaiset valitaan hakemusten perusteella maaliskuun alussa, jonka jälkeen olemme hakijoihin yhteydessä. Raadin kokoonpano julkistetaan Jyväskylän päivillä 25.3. kaupunkisuunnittelun lasikontilla Kompassilla.

Raati on osa AVOin Kaupunkiympäristö -polkua, jossa luodaan uusia toimintamalleja kaupunkisuunnitteluun esimerkiksi erilaisten kokeilujen kautta.

Lisätietoja:

Ilona Hokkanen p. 014 266 8744
Sarita Humppi p. 014 266 2479

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuunTietoja sivustosta