Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Ajankohtaista


  Vanhemmat uutiset löydät uutisarkistosta.


  Jyväskylän kaupungin hankintailta 28.11.2017

  Hankintailta järjestetään tiistaina 28.11. klo 16.30-19.00 Jyväskylän kaupungintalon juhlasalissa, osoitteessa Vapaudenkatu 32.

  Hankintaillassa käydään läpi Jyväskylän kaupungin ja sen konserniyhtiöiden merkittävimpiä tulevia kilpailutuksia. Kaikkien yritysten edustajat ja muut Jyväskylän kaupungin hankinnoista kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuteen. On myös mahdollista osallistua vain ensimmäiseen tai jälkimmäiseen osaan oman kiinnostuksen mukaan.

  Tule verkostoitumaan ja esittämään kysymyksiä hankinnoista vastaaville henkilöille.

  Ohjelma:
  klo 16.30 Tulevat kilpailutukset
  -Kaupunkirakenteen toimiala, Jyväskylän Tilapalvelu ja konserniyhtiöt
  klo 17.15 Kahvi, verkostoitumista
  klo 17.45 Ajankohtaista asiaa
  klo 18.15 Tulevat kilpailutukset
  -Elinkeino ja työllisyys, sivistyksen toimiala, perusturvan toimiala, Yhteishankinnat
  klo 19.00 Tilaisuus päättyy

  Lisätietoa: Hankintapäällikkö Pauliina Virtanen p.014-266 1410

  Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen!
  Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Jyvaskylan_kaupungin_hankintailta_7590

  Hankintaillan materiaali saatavilla

  30.5. Jyväskylän kaupungintalolla pidetyssä hankintaillassa oli jälleen kerran paikalla runsaasti hankinta-asioista kiinnostuneita yrittäjiä sekä laajasti kaupungin ja sen yhtiöiden työntekijöitä. Yksiköt esittelivät tulevia hankitojaan. LIsäksi illan aikana kuultiin käytännönläheistä opastusta ESPD-lomakkeen täyttämiseen ja työllistämisen tueksi tarjolla olevien palvelujen käyttämiseen.

  Illan materiaali on kokonaisuudessaan katsottavissa sivulla www.jyvaskyla.fi/hankinnat/linkit (sivun alaosassa). Seuraava hankintailta pidetään marras-joulukuussa 2017.

  Kevään hankintailta 30.5.2017 klo 16.30

  Perinteisen hankintaillan ajankohdaksi on varmistunut tiistai 30.5.2017 klo 16.30-19.00. Hankintailta järjestetään Jyväskylän kaupungintalolla, Vapaudenkatu 32. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille kaupungin ja sen yhtiöiden hankinnoista kiinnostuneille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen hankinta-asiamiespalvelu.

  Illan ohjelma pääpiirteissään:
  klo 16.30 Tulevat kilpailutukset, mm. Tilapalvelu ja kaupunkirakennepalvelut
  klo 17.15 Kahvi ja verkostoituminen
  klo 17.45 Ajankohtaista asiaa: Miten täytän ESPD:n? sekä: Miten hankintasopimukseen sisältyvä työllistämisvelvoite toteutetaan?
  klo 18.15 Tulevat kilpailutukset, mm. sosiaali- ja terveyspalvelut
  klo 19.00 Tilaisuus päättyy

  Tälle sivulle pyritään tuomaan tietoa tilaisuudessa esiteltävistä tulevista hankinnoista jo etukäteen, jolloin tilaisuudessa olisi parempi mahdollisuus esittää kysymyksiä hankinnoista vastaaville henkilöille.

  Materiaaleja etukäteen tutustuttavaksi: Jyväskylän vuokra-asunnot Oy (pdf, 108 kt), kaupunkirakenteen toimiala (55 kt), sivistyksen toimiala (pdf 64 kt)

  Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Hankintailta_6066

  Lisätietoa: hankintapäällikkö Katri Liimatainen, p. 014 266 1410.

  III Maakunnallinen julkisten hankintojen seminaari 30.3.2017

  Maakunnallinen hankintaseminaari järjestetään kolmannen kerran torstaina 30.3.2017 klo 9-15 Jyväskylän yliopiston Agoralla (Mattilanniemi 2). Avoin ja maksuton tilaisuus on suunnattu kaikille hankinnoista kiinnostuneille. Lataa kutsu tästä ja ilmoittaudu mukaan! (pdf 476 kt)

  Hankintalainsäädäntö uudistuu, uudet lait voimaan 1.1.2017

  Eduskunta on hyväksynyt uudet hankintalait ja ne on vahvistettu presidentin esittelyssä 29.12.2016. Uusi hankintalaki ja erityisalojen hankintalaki tulevat voimaan jo 1.1.2017. Lainsäädäntö perustuu EU-direktiiveihin, joiden velvoitteet saatetaan uusilla laeilla kansallisesti voimaan.

  EU-kynnysarvot alittavien kansallisten hankintojen sääntely kevenee huomattavasti. Lisäksi kansallisia lain soveltamisen kynnysarvoja nostetaan. Jatkossa laki koskee yli 60 000 euron tavara- ja palveluhankintoja, yli 400 000 euron sosiaali- ja terveyspalveluhankintoja ja yli 150 000 euron rakennusurakoita.

  Lisätietoa:
  Työ- ja elinkeinoministeriön tiedote 29.12.2016: http://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/uudistettu-hankintalaki-luo-joustoa-ja-antaa-mahdollisuuksia
  Lakien käsittely eduskunnassa: https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/KasittelytiedotValtiopaivaasia/Sivut/HE_108+2016.aspx
  Valtion säädöstietopankki Finlex: www.finlex.fi

  Hankintaillassa asiaa tulevista kilpailutuksista ja vuoropuhelusta

  Hankintaillassa 29.11.2016 oli paikalla noin 60 hankinnoista kiinnostunutta yrittäjää, yritysten edustajaa sekä kaupungin ja sen yhtiöiden virkamiestä ja työntekijää.

  Perinteiseen tapaan kaupungin ja sen yhtiöiden edustajat kertoivat ennakkotietoa yrityksille siitä, mitä hankintoja on tulossa kilpailutukseen vuoden 2017 ensimmäisellä puolikkaalla. Lisäksi hankinta-asiantuntija Janne Väisänen Jyväskylän kaupungilta ja hankinta-asiamies Veli Puttonen Keski-Suomen yrittäjistä kertoivat niin sanotusta teknisestä vuoropuhelusta. Teknisessä vuoropuhelussa ei tosin välttämättä ole mitään teknistä, vaan kyseessä on vapaamuotoinen vuoropuhelu, jota julkiset hankkijat käyvät yritysten kanssa hankintojen valmisteluvaiheessa. Tavoitteena on saada ajantasaista tietoa alasta, kuulla yritysten näkemyksiä ja innovaatioita sekä saada kysyntä ja tarjonta kohtaamaan tarjouskilpailussa parhalla mahdollisella tavalla.

  Hankintaillan materiaali löytyy näiden sivujen osiosta Lisätietoa ja materiaalia, suora linkki sivuun www.jyvaskyla.fi/hankinnat/linkit (sivun alaosassa). Materiaalissa on tietoa mm. tulevista hankinnoista, yhteyshenkilöistä sekä siitä, mistä tarjouspyynnöt löytyvät.

  Hankintaillan järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupunki ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy. Mukana myös Keski-Suomen yrittäjien hankinta-asiamiespalvelu. Lisätietoja: hankintapäällikkö Katri LIimatainen, katri.liimatainen@jkl.fi, p. 014 266 1410

  Yrittäjien hankintailta 29.11.2016

  Syyskauden hankintaillassa esitellään kaupunkikonsernin tulevia hankintoja ja kerrotaan hankintojen valmisteluvaiheen vuoropuhelukäytänteistä.Hankinnan valmistelussa käytävä hankkijan ja yritysten välinen vuoropuhelu on avainasemassa onnistuneiden hankintojen toteuttamisessa. Tule kuulemaan, mistä oikein onkaan käytännön tasolla kysymys.

  Hankintailta järjestetään Jyväskylän kaupungintalon juhlasalissa tiistaina 29.11.2016 klo 16.30-19. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii tuttuun tapaan Jykesin toimitusjohtaja Ari Hiltunen ja paikalla on runsaasti kaupungin ja sen tytäryhtiöiden virkamiehiä ja työntekijöitä valmiina vastaamaan yrittäjien kysymyksiin tulevista hankinnoista. Tilaisuuden ohjelma:
  klo 16.30 Tilaisuuden avaus ja tulevat kilpailutukset (mm. kaupunkirakennepalvelut ja Tilapalvelu)
  klo 17.45 Kahvi- ja verkostoitumistauko
  klo 17.45 Vuoropuhelu hankinnan valmistelussa
  klo 18.15 Tulevat kilpailutukset (mm. perusturvan toimiala)
  klo 19.00 Tilaisuus päättyy

  Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen 28.11.2016 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Yrittajien_hankintailta_5611

  Lisätietoja: hankintapäällikkö Katri Liimatainen, katri.liimatainen@jkl.fi tai p. 014 266 1410.

  Hankintaillan antia

  Kevään hankintailta järjestettiin 31.5.2016 Jyväskylän kaupungintalon juhlasalissa. Paikalla kuuntelemassa ja keskustelemassa oli yhteensä lähes 70 yrittäjää sekä yritysten ja kaupunkikonsernin edustajaa. Kuulijoille avattiin vuoden 2016 aikana kilpailutukseen tulevista kaupungin ja sen tytäryhtiöiden hankinnoista. Lisäksi kuulimme ajankohtaisista muutoksista, joita EU-lainsäädäntö tuo julkisten hankintojen kilpailuttamiseen ja niihin tarjoamiseen. Näitä muutoksia ovat mm. yhteinen eurooppalainen hankinta-asiakirja (ESPD) sekä hankintayksiköille asetettu velvoite tarkastaa tarjoajayritysten johto- ja vastuuhenkilöiden rikosrekisteriotteet.

  Illan esitysmateriaali löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/hankinnat/linkit ja siitä löytyy listattuna kaikki illan aikana esitellyt tulevat hankinnat sekä yhteystiedot.

  Hankintaillat ovat perinteinen tapa, jolla Jyväskylän kaupunki ja sen yhtiöt jakavat ennakkotietoa tulevista hankinnoista alueen yrittäjille. Hankintaillat järjestetään yhteistyössä Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy:n ja Keski-Suomen hankinta-asiamiespalvelun kanssa. Seuraava hankintailta järjestetään marras-joulukuussa 2016. Ajankohdasta tiedotetaan tarkemmin näillä sivuilla syksyn aikana.

  Maakunnallinen hankintaseminaari 31.3.2016

  Keski-Suomen maakunnallinen hankintaseminaari järjestetään tänä vuonna teemalla Maa muuttuu ja hankintalaki uudistuu. Seminaarissa käsitellään sote- ja hankintalakiuudistusta. Puhujina mm. kansanedustaja, varapuhemies Mauri Pekkarinen ja asiantuntija Mika Pohjonen. Yrittäjät ja yhteistyö -paneelissa innovaatioista, ryhmittymistä ja verkostoista ajatuksiaan ovat jakamassa yrittäjien lisäksi Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Antti Neimala sekä Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen Yrittäjien hankinta-asiamiespalvelu, Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän kaupunki.

  Seminaari järjestetään Jyväskylän yliopiston Agorassa (Mattilanniemi 2) 31.3.2016 klo 8.30 alkaen. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset www.lyyti.in/KShankintaseminaari2016 .Lataa kutsu tästä (pdf, 353 kt).

  Kevään hankintailta 31.5.2016

  Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy:n järjestämän yrittäjien hankintaillan ajankohta on kevään osalta varmistunut. Hankintailta järjestetään tiistaina 31.5.2016 klo 16.30–19 Jyväskylän kaupungintalon juhlasalissa, osoitteessa Vapaudenkatu 32. Tilaisuudessa käydään läpi Jyväskylän kaupungin ja sen konserniyhtiöiden tulevia hankintoja ja ajankohtaista hankinta-asiaa. Ilmoittautuminen tilaisuuteen sähköisesti 24.5.2016 mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/Yrittajien_hankintailta_6248

  Yhteistyössä tilaisuutta järjestämässä myös Keski-Suomen yrittäjät ry:n hankinta-asiamiespalvelu.

  Lisätietoja: hankintapäällikkö Katri Löytty, p. 014 266 1410 tai katri.loytty@jkl.fi.

  Hankintaillassa runsas osanotto

  2.12. järjestetty hankintailta veti kaupungintalon juhlasalin täyteen. Paikalla oli runsas sata yritysten edustajaa ja lisäksi kaupunkikonsernin viranhaltijoita ja työntekijöitä. Puheenjohtajana toimineen Ari Hiltusen johdolla käytiin läpi kattavasti kaupunkikonsernin tulevia hankintoja sekä kuultiin ajankohtaista asiaa keväällä 2016 uudistuvasta hankintalaista sekä hankinta-asiamiehen ajankohtaiskatsaus.

  Illan materiaali löytyy tämän sivuston Lisätietoa ja materiaalia -osiosta, suora linkki: www.jyvaskyla.fi/hankinnat/linkit Materiaalista löydät tulevien kilpailutusten lisäksi yhteyshenkilöiden yhteystiedot lisätietojen kysymistä varten.

  Hankintailta järjestetään seuraavan kerran taas toukokuussa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan tällä sivulla alkuvuodesta.

  Syksyn hankintailta 2.12.2015 klo 16.30

  Syyskauden hankintailta järjestetään keskiviikkona 2.12.2015 klo 16.30–19.00 Jyväskylän kaupungintalon juhlasalissa. Puheenjohtajana toimii Jykesin toimitusjohtaja Ari Hiltunen ja paikalla on kaupungin ja konserniyhtiöiden Illan ohjelma:

  klo 16.30 Tulevat kilpailutukset, mm. kaupunkirakenteen toimiala ja Jyväskylän Tilapalvelu
  klo 17.15 Kahvi ja verkostoitumista
  klo 17.45 Ajankohtaista asiaa mm. keväällä 2016 uudistuvasta hankintalaista
  klo 18.15 Tulevat kilpailutukset, mm. sosiaali- ja terveyspalvelut
  klo 19.00 Tilaisuus päättyy

  Kaikkien yritysten edustajat ja muut Jyväskylän kaupungin hankinnoista kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuteen koko sen ajaksi. On myös mahdollista osallistua vain ensimmäiseen tai jälkimmäiseen osaan oman kiinnostuksen mukaan. Kahvitarjoiluja varten pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen. Ilmoittautuminen sähköisesti: https://www.lyyti.in/Yrittajien_hankintailta_7630

  Lisätietoja: hankintapäällikkö Katri Löytty, p. 014 266 1410 tai katri.loytty@jkl.fi

  Hankintaillassa käsiteltiin mm. ryhmittymänä tarjoamista

  Kevään hankintailta järjestettiin 18.5. Jyväskylän kaupungintalon juhlasalissa. Paikalla oli viitisenkymmentä yritysten edustajaa sekä useita kaupunkikonsernin virkamiehiä ja työntekijöitä.

  Illan ensimmäisessä osassa esiteltiin Keski-Suomen pelastuslaitoksen, kaupunkirakenteen, Jyväskylän Tilapalvelun, Jyväskylän seudun puhdistamo Oy:n sekä Jyväskylän vuokra-asunnot Oy:n tulevia hankintoja. Kahvitauon aikana yrittäjät ja kaupunkikonsernin edustajat virittivät antoisia keskusteluja hankintateeman ympäriltä ja saivat uusia kontakteja. Illan toisessa osiossa kerrottiin miten yritykset voivat tehdä yhteistyötä ryhmittymätarjousten muodossa ja kuultiin myös tarjoajanäkökulma asiaan kun Kimmo Tuppurainen Watrec Oy:stä kertoi kokemuksia työyhteenliittymän muodostamisesta. Näiden tietoiskujen jälkeen Keski-Suomen uusi hankinta-asiamies Veli Puttonen esittäytyi ja kertoi hankinta-asiamiespalvelusta. Illan päätteeksi jatkettiin kaupunkikonsernin tulevien hankintojen läpikäyntiä hankintakeskuksen, kasvun ja oppimisen sekä kulttuuri- ja liikuntapalveluiden, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy:n, sosiaalipalveluien sekä vanhuspalveluiden hankinnoilla.

  Tilaisuuden materiaalit löytyvät sivulta www.jyvaskyla.fi/hankinnat/linkit Materiaaleihin on täydennetty hankintoja valmistelevien henkilöiden yhteystiedot.

  Järjestävät tahot Jyväskylän kaupunki ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy kiittävät kaikkia osallistujia antoisasta tilaisuudesta! Seuraava hankintailta järjestetään marras-joulukuussa 2015 ja siitä ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa tällä sivulla sekä sanomalehti Keskisuomalaisessa.

  Hankintailta 18.5.2015

  HUOM.! ILMOITTAUTUMISLINKKI AVOINNA VIELÄ KOKO VIIKON 17.5. SAAKKA : https://www.lyyti.fi/group/Yrittajien_hankintailta_1276

  Kevään 2015 yrittäjille suunnattu hankintailta järjestetään maanantaina 18.5.2015 klo 16.30-19.00 Jyväskylän kauupungintalon juhlasalissa, Vapaudenkatu 32, 2. kerros.

  Tilaisuuden ohjelma:
  16.30 Tulevat kilpailutukset, mm. Tilapalvelu ja kaupunkirakennepalvelut
  17.15 Kahvi ja mahdollisuus verkostoitua
  17.45 Perustietoa julkisista kilpailutuksista, mm. tarjoaminen ryhmittymänä
  18.15 Tulevat kilpailutukset, mm. sosiaali- ja terveyspalvelut

  Ilmoittautumiset 11.5. mennessä sähköisesti osoitteessa: https://www.lyyti.fi/group/Yrittajien_hankintailta_1276

  Lisätietoja: hankintapäällikkö Katri Löytty, p. 014 266 1410

  Maakunnallinen hankintaseminaari 10.4.2015

  Keski-Suomen yrittäjät, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto ja ammattikorkeakoulu järjestävät yhteistyössä maakunnallisen hankintaseminaarin. Seminaariin toivotaan hankintayksiköiden edustajia ja yrittäjiä koko maakunnasta. Seminaarissa käsitellään maakunnan yrittäjäyhteistyötä hankinnoissa, oppilaitosten mahdollisuuksia olla mukana kehittämässä maakunnan hankintaosaamista ja yhteistyötä sekä kiertotaloutta hankintojen näkökulmasta. Seminaarin ohjelma löytyy tästä linkistä.

  Ilmoittauminen sähköisesti: https://www.lyyti.fi/group/Hankintaseminaari_1051

  Lisätietoja: hankinta-asiamies Katja Laukkanen, Keski-Suomen Yrittäjät, katja.laukkanen@yrittajat.fi, p. 050 381 8858

  Yrittäjien hankintailta 2.12.2014

  Perinteinen alueen yrittäjille suunnattu hankintailta järjestetään tiistaina 2.12.2014 klo 16.30-19.00 kaupungintalon juhlasalissa, Vapaudenkatu 32. Tilaisuudessa kaupungin ja kaupunkikonsernin yhtiöiden edustajat kertovat kilpailutukseen tulossa olevista hankinnoistaan. Lisäksi kuullaan perusasioita julkisesta hankintamenettelystä.

  Illan ohjelma:
  16.30 Tulevat kilpailutukset, mm. Tilapalvelu ja kaupunkirakennepalvelut
  17.15 Kahvi
  17.30 Yhteinen osuus: Mistä löydän tietoa kilpailutuksista? Ajankohtaista verkkolaskutuksesta. Hankinta-asiamiehen puheenvuoro.
  18.00 Tulevat kilpailutukset, mm. sosiaali- ja terveyspalvelut

  Ilmoittautumiset sähköisesti 25.11. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Yrittajien_hankintailta_3604

  Lisätietoja: hankintapäällikkö Katri Löytty, p. (014) 266 1410

  Illan materiaali löytyy osiosta Lisätietoja ja materiaalia.


  Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE) uudistettu

  Valtiovarainministeriö on 2.7.2014 julkaissut uudet julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot JYSE 2014 TAVARAT ja JYSE 2014 PALVELUT. Edellisiin, vuonna 2009 käyttöön otettuihin ehtoihin nähden muutoksia on tehty muun muassa hinnanmuutoksia sekä vahingonkorvausta koskeviin ehtoihin. Ehtojen rakennetta on lisäksi selkeytetty ja käsitteitä ja määritelmiä tarkennettu.

  Uusien JYSE-ehtojen mukaan hinta on kiinteä ensimmäiset 12 kuukautta, minkä jälkeen sopijapuolet voivat ehdottaa yleistä kustannuskehitystä vastaavaa hinnanmuutosta. Aikaisemmissa ehdoissa hinta oli lähtökohtaisesti kiinteä, elleivät sopijapuolet olleet erikseen sopineet hinnanmuutoksen mahdollisuudesta. Uusissa ehdoissa on lisäksi rajattu vahingonkorvausvastuun enimmäismäärää siten, että ylärajana on viisi kertaa hankintasopimuksen laskennallinen arvo. Vastuunrajoitusta ei kuitenkaan sovelleta muun muassa sopimusrikkomuksen seurauksena palvelun käyttäjälle aiheutuneiden vahinkojen osalta. Aiemmissa ehdoissa vahingonkorvausvastuulla ei ollut ylärajaa.

  JYSE 2014 -ehdot on pyritty laatimaan siten, että ne soveltuvat mahdollisimman moneen hankintaan. Ehtojen soveltuvuus kulloiseenkin hankintaan ratkaistaan kuitenkin tapauskohtaisesti.

  Uudistetut sopimusehdot:

  JYSE 2014 TAVARAT (pdf)
  JYSE 2014 PALVELUT (pdf)

  Lisätietoja uudistuksesta valtiovarainministeriön tiedotteesta sekä Kuntaliiton tiedotteesta.


  Kevään hankintailta torstaina 8.5.2014

  Kevään 2014 hankintailta järjestetään torstaina 8. pvä toukokuuta. Paikkana on tällä kertaa Jyväskylän kaupungintalon juhlasali, Vapaudenkatu 32. Illan aikana käydään läpi Jyväskylän kaupungin tulevia hankintoja ja kuullaan ajakohtaista hankinta-asiaa. Illan ohjelma ja ilmoittautuminen tilaisuuteen 2.5.2014 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Yrittajien_hankintailta_1715 Kaikille kaupungin hankinnoista kiinnistuneille yrittäjille avoimen tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupunki ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy.

  Lisätietoja: hankintapäällikkö Katri Löytty, puh. (014) 266 1410


  Keskustelua hankintalain uudistuksesta

  Hankintalain kokonaisuudistus on käynnissä. Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) on avannut keskustelun aiheesta otakantaa.fi-sivustolla: www.otakantaa.fi/hankintalain_uudistus .


  Julkisten hankintojen EU-kynnysarvot muuttuivat 1.1.2014 alkaen

  Pääset tutustumaan uusiin kynnysarvoihin osoitteessa http://www.hankintailmoitukset.fi/fi/news/uudet_kynnysarvot2014.

  Kansalliset kynnysarvot ovat säilyneet ennallaan, mutta niitä tultaneen tarkastelemaan uuden hankintalain valmistelutyössä lähivuosina.

  Lisätietoja: Hankinta-asiantuntija Antti Tuukkanen, antti.i.tuukkanen@jkl.fi, puh. 014 266 1980

  Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
  Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje