Avaa navigaatio

Veropuu

  • 3.12.2012 Jyväskylän kaupunginvaltuusto hyväksyi vuoden 2013 talousarvion ilman merkittäviä määrärahamuutoksia
  • 19.11.2012 Kaupunginhallituksen esitys
  • 29.10.2012 Kaupunginjohtajan esitys

Alla olevista linkeistä pääset tutkimaan vuoden 2013 talousarvioesityksen tulo- ja menovirtoja visuaalisessa muodossa. Tuorein ehdotus on kussakin kohdassa ylimpänä.

Veropuun harmaat juuret kuvaavat tuloja ja siniset oksat menoja. Mitä paksumpi juuri tai oksa on, sen suuremmat ovat rahavirrat. Tulo- ja menovirrat on kuvattu miljoonina euroina (M€) yhden desimaalin tarkkuudella.

Klikkaa alla olevaa Veropuun kuvaa ja ruudulle avautuu näkymä, jossa voit plussaa ja miinusta klikkailemalla siirtyä mielesi mukaan joko tarkempaan näkymään tai tarkastelemaan ns. isoa kuvaa taloudesta.

Kaupunginvaltuston 3.12.2012 hyväksymä talousarviovuodelle 2013

Tuloslaskelma kuvaa kaupungin käyttötalouden tulo- ja menovirrat. Tulojen ja menojen erotukseksi muodostuu vuosikate, jonka kaupunki voi käyttää mm. investointien rahoittamiseen.

Kokonaistulot ja -menot kuvaa käyttötalousmenojen lisäksi kaupungin investointimenoja ja rahoitukseen liittyviä eriä, kuten pitkäaikaisten lainojen lisäystä. Pitkäaikaisten lainojen lisäys kuvaa sitä rahamäärää, jonka kaupunki joutuu lainaamaan rahoituslaitoksilta palvelujärjestelmänsä ylläpitämiseksi ja investointiensa rahoittamiseksi. Kokonaistulot ja -menot kuvaa kaupungin talouden kokonaisvolyymia.Arkisto

Kaupunginhallituksen esitys 19.11.2012

Kaupunginjohtajan esitys 29.10.2012

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje