Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kaupunkirakennepalvelut » Kaavoitus ja tontit » Kaavoitus ja kaupunkisuunnittelu

KAAVOITUS

Kaavoittaminen on maankäytön suunnittelua, jonka tavoitteena on varmistaa hyvän elinympäristön rakentaminen. Kunnat vastaavat yleis- ja asemakaavoituksesta. Jyväskylässä kaavat valmistelee kaupunkirakennepalveluiden kaavoituksen vastuualue maankäyttö- ja rakennuslakiin perustuen.

Kaavoittaminen on usein erilaisten intressien ja ristiriitojen yhteensovittamista. Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan osallisilla on mahdollisuus osallistua kaavan valmisteluun, jotta eri mielipiteet tulisivat esille kaavoituksessa.

AJANKOHTAISTA

Vireillä olevatVireillä olevat asema- ja yleiskaavat sekä projektit ja ohjelmat

yleisotilaisuusTikkakoski kehittyy! Tule keskustelemaan Tikkakosken keskustan sekä koulu- ja liikuntakeskuksen kehittämissuunnitelmista. Tilaisuudessa esitellään mm. koulu- ja liikuntakeskuksen yleissuunnitelmaluonnosta ja Tikkakosken keskustaa koskevaa arkkitehtuurin diplomityötä. Tilaisuus pidetään Tikkakosken koulun auditoriossa keskiviikkona 4.2.2015 klo. 17.30-19.00.

Kehä vihreäKehä Vihreän kehittämisen ideointi käynnistyy tiistaina 2.12. klo 12-16 järjestettävällä työpajalla, joka pidetään Tietotalon Vouti-salissa (Kilpisenkatu 1). Ilmoittaudu mukaan täältä: www.webropolsurveys.com/S/E04C7BB41413E5C5.par. Voit myös osallistujia keskusteluun ja ideointiin Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/kehavihreankehittajat/.

Tourujoki Tourujoen kehittämissuunnitelman luonnos on valmistunut ja nähtävillä 1.12.-19.12.2014 välisen ajan. Tutustu kehittämissuunnitelman luonnokseen Tourujoen kehittämissuunnitelman internetsivulla.

Kaavoituskatsaus2015Kaavoituskatsaus on Jyväskylän kaupungin työohjelma vuosille 2015-2017.

Asumisvisio 2025 on hyväksytty kaupunkirakennelautakunnassa 25.3.2014

Jyväskylän keskustassa järjestettiin televisioitava Uusi Jyväskylä! –arkkitehtuurityöpaja 26.-28.3.2014. Lisätietoa työpajasta ja esitetyistä ideoista.

asuntomessutVuoden 2014 Asuntomessut Jyväskylän Äijälänrannassa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2015 • Sivun alkuunTietoja sivustosta