Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Asa & Band keikalla suurella näyttämöllä sunnuntaina 15.4. klo 18.00

Bändi rokkaa, funkkaa, pulputtaa, kolisee ja raapii sielukkaasti ja maanläheisesti. Se yhdistelee mandoliinin helinää rumpukoneiden paukkeeseen sekä levyjen rahinaan ja Tarzan-huutoihin. Se on osa luonnollista jatkumoa ja aivan oma juttunsa. Jyväskylän kaupunginteatterin keikalla kuullaan myös uusia tulevan "Nyt alkaa lätty lätistä" -albumin biisejä.
Lisää keikasta täällä >>


Koukuttava Peter Pan -musikaali ohjelmistossa enää kevätkauden

Jos et vielä ole nähnyt koukuttavaa Peter Pan -musikaalia, alkaa jo olla kiire. Tule mukaan monipolvisen värikkääseen maailmaan, jossa Peter Panin lisäksi seikkailevat Kultasen perheen lapset Leena, Jukka ja Mikko, Mikä-Mikä-maan kadonneet pojat, merenneidot, intiaanit ja merirosvot päällikkönään itseoikeutetusti Kapteeni Koukku – niin ja tietysti krokotiili! Viimeinen esitys on ke 16.5 klo 12.
Tutustu esitykseen täällä >>


Koulukiusatun selviytymistarinan kertova Luuseri-monologi ensi-iltaan

Luuseri nähdään teatterin pienellä näyttämöllä keväällä ensi-illan lisäksi vain kahdesti: ke 21.3. klo 13.00 ja 19.00. Teatterilla nähtävien esitysten lisäksi Luuseria esitetään yläkouluilla.
Tutustu esitykseen täällä >>


Syyskauden ohjemisto myynnissä nyt!

Syksyn uutuuksina Hair-musikaali, Merten gorilla, Päivänsäteet, Hetkiä 1918, Kovaa kyytiä ja Oi ihana Panama. Parhaat paikat varataan nyt!
Ohjelmisto pähkinänkuoressa >>
Tutustu lisää >>


Kun isoisä Suomeen hiihti ohjelmistossa ainoastaan kevätkauden

"Daniel Katzin romaaniin perustuva, Tommi Auvisen dramatisoima ja ohjaama esitys viihdyttää, hämmentää, ajatteluttaa ja koskettaakin. Jouni Prittisen koreografiat ovat näyttäviä ja vauhdikkaita, joista miekkatanssi jopa sykähdyttävän nerokas. " sanoo Jorma Pollari sanomalehti Keskisuomalaisen kritiikissä. Päärooleissa nähdään Arja Koriseva ja Ari-Kyösti Seppo sekä Anneli Karppinen ja Jouni Innilä. Viimeinen esitys on pe 11.5. klo 19.
Tutustu esitykseen täällä >>


Kriisikomedia Mielipuolen päiväkirja ohjelmistossa ainoastaan kevätkauden

Esityksen keskiössä oleva Arkadi Iivarinpoika Putkonen (Jukka-Pekka Mikkonen) on pistämätön Excel-osaaja, joka sukkuloi työn ja kodin oravanpyörässä; odottaa ylennystä, suhtautuu työhönsä intohimoisesti, mutta muitakin intohimoja on aivan lähiympäristössä. – Revittelyn rinnalla näytelmässä punnitaan arvostusta ja rakkaudenkaipuuta, työtä ja sen puutetta, ohjaaja Seppo Honkonen kertoo. Viimeinen esitys on pe 11.5. klo 19.
Lisäinfoa esityksestä löytyy täältä >>


Yksin Berliinissä -esitykset ti 13.02. klo 19 ja ke 14.02. klo 12 peruttu. Korvaavat esitykset nähdään la 7.4. klo 13 ja 19

Tositapahtumiin perustuvan ja Mikko Roihan ohjaaman Yksin Berllinissä -esitykset jouduttiin perumaan sairastapauksen vuoksi. Korvaavat esitykset nähdään lauantaina 7.4. klo 13 ja 19. Peruuntuneisiin esityksiin lippuja ostaneita pyydetään ottamaan yhteyttä lippumyymäläämme p. 014 266 0110
Tutustu Yksin Berliinissä esitykseen ja oheisohjelmaan täällä >>


Aaltoja!-lehti luettavissa netissä

Aaltoja!-kulttuurilehti on jaettu Jyväskylän ja lähialueiden koteihin. Näköislehtiversioita pääset selaamaan klikkaamalla kuvaa!


Eturivin Kuningattaren blogi kurkistaa kulisseihin

Eturivin Kuningatar on syksyllä 2015 yleisöäänestyksessä valittu "katsojan ääni" teatterissamme. Äänestyksen voittanut Satu Paloniemi kertoo blogissaaan elämyksistään katsomossa ja näyttämön sivussa.
Eturivin Kuningattaren blogin löydät täältä >>


Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta