Suoraan sisältöön
  • Luuseri

Liput

Kaupunginteatterin lippumyymälä, puh. 014 266 0110
Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä

Lippumyymälästämme kaupunginteatterin yksittäis- ja ryhmävaraukset, lahjakortit ja käsiohjelmat ilman palvelumaksua. Varatut liput teatterin omiin esityksiin tulee lunastaa viimeistään viikkoa ennen esitystä, ellei toisin ole ohjeistettu tai sovittu. Vierailuesitysten lippuvarausten lunastusaika on kaksi viikkoa ennen esitystä.

Meiltä myös Jyväskylä Sinfonian liput ja kausikortit ilman palvelumaksua. Lue konserttiohjelmistosta ja lippuhinnoista tarkemmin Jyväskylä Sinfonian omilta nettisivuilta >>

Lippumyymälä avoinna
Ti klo 12-17, ke-la klo 12-19.
Lisäksi puhelinpalvelu ti-ke jo klo 11 alkaen.
Lippumyymälän ollessa suljettu, lippuja voi ostaa osoitteesta www.lippu.fi

Yritys- ja ryhmämyynti (väh. 20 hlön ryhmät), puh. 014 266 4175
Arkisin klo 16 saakka.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) myös sähköpostilla: teatteri.markkinointi@jkl.fi
Varatessasi lippuja sähköpostitse mainitse ainakin puhelinnumerosi, joka toimii varausnumerona.

Lippuvaraukset ja ostot Lippupisteen kautta

Varaukset joka päivä (ma-su)
klo 7-22
puh. 0600 900 900
2 euroa/ min + pvm

Lippujen osto: www.lippu.fi (24 h)
Lippujen hintaan lisätään toimitusmaksu.
Palvelumaksut Lippu.fi puhelinmyynnissä, myyntipisteissä ja verkkokaupassa ovat:
Liput 0 – 14,99 € / lippu: 1,50 € / lippu
Liput 15,00 – 29,99 € / lippu: 2,50 € / lippu
Liput 30 € – / lippu: 3,50 € / lippu

Uusi toimitusmaksu käyttöön 1.1.2018
Lippupiste ottaa alan yleisen käytännön mukaan käyttöön toimitusmaksun myös myyntipisteisiin. Vuoden alusta toimitusmaksu on 2 €/tilaus kaikissa Lippupisteen myyntipisteissä (ei koske Jyväskylän kaupunginteatterin omaa lippumyymälää). Verkossa toimitusmaksu on 1 €/tilaus.

Lippupisteellä on yhteinen tietojärjestelmä Jyväskylän kaupunginteatterin kanssa. Liput reaaliajassa.

Varatessa lippuja Jyväskylän kaupunginteatterilta, asiakkaan tiedot kirjataan teatterin lipunmyyntijärjestelmään.
Järjestelmässä ylläpidetään Jyväskylän kaupunginteatterin asiakasrekisteriä. Tutustu rekisteriselosteeseen (PDF) >>

Lippujen hinnat
Katsomokartta
Maksutavat
Erikoisliput ja alennuskortit
Lippujen osto netistä
Lippujen osto R-Kioskilta
Lippupisteen palvelumaksut
Esityksen peruuntuminen
Lahjakortit
Info ryhmille
Teatteriin tulijan info
Ravintolapalvelut


Lippujen hinnat

Lippupisteen kautta ostettuihin lippuihin lisätään palvelumaksu. Taulukossa esitetyt lippujen hinnat ovat hintoja ostettaessa tai varattaessa lippuja suoraan teatterin lippumyymälästä.

SUURI NÄYTTÄMÖPeruslippuEläkeläisetAlennuslippu*Perhelippu**
Hair-musikaali 38 € 36 € 28 € -
Merten gorilla 22 € 20 € 16 € 16 € / kpl
Päivänsäteet 28 € 26 € 20 € -

PIENI NÄYTTÄMÖ
Hetkiä 1918 18 € 18 € 18 € -
Kovaa kyytiä 15 € 15 € 12 € -
Luuseri 7 € 7 € 7 € -

LÄMPIÖ
Oi ihana Panama 8 € 8 € 8 € -

VIERAILUT JA YHTEISTYÖT

-
Breath: Tero Saarinen Company 38 € 36 € 28 € -
Juha 24 € 22 € 16 € -
Juoksuhaudantie 24 € 22 € 16 € -
Johanna Kurkela & Johanna Iivanainen: Gemini 29 € 29 € 29 €-
Jussi & The Boys 29 € 29 € 29 € -
Pelle Miljoona United 29 € 29 € 29 € -
Tuomari Nurmio: Helvetin ja taivaan välissä 29 € 29 € 29 € -* Alennuslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, työttömät, lapset ja varusmiehet.
** Perhelippu: 1-2 aikuista ja vähintään 2 lasta, saatavilla vain teatterin omasta lippumyymälästä.


Katsomokartta

Suuren näyttämön katsomossa on 551 paikkaa. Katsomokartta aukeaa tästä >>

Pienellä näyttämöllä on katsomon asemoinnista riippuen n. 100 paikkaa. Pienen näyttämön katsomo on numeroimaton, joten katsojat saavat valita itse paikkansa salista saapumisjärjestyksessä.


Maksutavat

Lippumyymälässämme käyvät seuraavat maksutavat:
Käteinen, pankkikortti, Visa Electron sekä luottokortit Visa, Eurocard, OK ja Mastercard. Lisäksi voit maksaa lippusi Lippupisteen Elämyslahjakortilla, Lippupisteen Lahjakortilla sekä kaupunginteatterin omalla lahjakortilla.

Smartum Kulttuuriseteli ja Smartum Saldo (Smartum Oy)
ePassi (Event Brokers, EBS Oy)
Wellness Wallet (WWB Holding Oy)
Tyky-Kuntoseteli (RJ-Kuntoiluseteli Oy)
Ticket Duo- ja Ticket Mind&Body -kortit (EI setelit!) (Edenred Finland Oy)
Virikeseteli (Edenred Finland Oy)

Arvosetelin käyttäjä voi varata liput Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä tai Lippupisteen puhelinpalvelusta 0600 900 900 (puhelun hinta 1,98 euroa/min + pvm/mpm), ja lunastaa ne teatterin lippumyymälöistä tai Lippupisteen myyntipisteistä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippu.fi -sivulla eikä R-kioskeilla.


Erikoisliput ja alennuskortit

S-etualennus
S-etuesityksissä 1.1.2013 alkaen 4 €:n alennus peruslipun hinnasta. Esitykset merkitty S-kirjaimella tai vihreälllä merkillä.

Veikkauksen kortti
Veikkaus-kortin omistaja saa Jyväskylän kaupunginteatterin normaalihintaisista maanantai-torstai-näytöksistä viiden (5) euron alennuksen. Ostorajoitus 1 lippu/Veikkaus-kortti. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Etu koskee vain perushintaisia lippuja ja teatterin omaa tuotantoa, ei vierailunäytöksiä. Etu ei ole voimassa ensi-illoissa eikä lasten ja nuorten näytelmissä. Lisätietoja Veikkaus-kortista ja sen eduista Veikkauksen sivuilla >>

Keski-Suomen Osuuspankin omistajajäsenet
Jäsenedut saat käyttöösi, kun esität Omistajajäsen-tiedolla merkityn OP-Visa-kortin ennen maksutapahtumaa. Ajankohtaiset tarjoukset löytyvät täältä >>

Opiskelija-alennus
Myönnämme opiskelija-alennuksen kaikkiin meidän omiin esityksiimme. Voit varata liput myös ennakkoon. Muista ottaa opiskelijakortti mukaan lippuja lunastaessasi.

Viimetippalippu
Viimetippa-alennus koskee opiskelijoita, työttömiä ja toimeentulotuettuja. Saapumalla teatterin lippumyymälään tuntia ennen esityksen alkua, voi lipun ostaa huokeaan hintaan niihin teatterin omiin esityksiin, joihin on vielä tilaa: musikaaliin viidellätoista eurolla (15 €) ja puhenäytelmään kahdeksalla (8 €). Viimetippalipun voit lunastaa esittämällä opiskelijakortin tai työttömyyden/toimeentulotuen todistavan dokumentin. Silloin tällöin lippuja on mahdollista myös varata viimetippahintaan: ajantasaisimmat tarjoukset saa tykkäämällä Facebookissa sivusta Viimetipalla teatteriin >>

Kipinälippu toimeentulotukiasiakkaille
Jyväskylän kaupunginteatterissa Kipinä tarkoittaa samaa kuin Viimetippalippu. Kipinälippu on toimeentulotuen piirissä oleville tarkoitettu lippuetu, joka on voimassa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksissä aina silloin, kun niissä on tilaa. Puhenäytelmään viimetippalippu maksaa tällä hetkellä (2016) 8 euroa ja musikaaliin 15 euroa. Viimetippaliput ovat lunastettavissa tuntia ennen esitysten alkua lippumyymälästä. Kipinä-edun saa esittämällä toimeentulotukipäätöksen ja kuvallisen henkilökortin teatterin lippumyymälässä lippuja lunastettaessa. Kätevin tapa saada tietoa edusta on tykätä Viimetipalla teatteriin -sivusta Facebookissa >>

Teatteri- ja lehdistöalan kortit
Lippu musikaaliin maksaa 18 € ja puhenäytelmään 10 €. Teatterialan ja lehdstön korteilla saa yhden alennuslipun, ja ainoastaan omiin esityksiimme.


Lippujen osto netistä

Lippujamme voi ostaa suoraan netistä Lippu.fi -sivustolta ympäri vuorokauden. Liput voi maksaa verkkopankin kautta ja tulostaa itse.

Kirjelippu on kirjeenä postitse toimitettava lippulähetys. Liput on painettu turvapaperille. Postitse toimitusmaksu on 8 € / toimitus. Postitse liput tulevat 2-4 päivän kuluttua tilauksesta. Kirjelippuja voi tilata Suomeen ja muihin pohjoismaihin. Kirjelippuja ei toimiteta pohjoismaiden ulkopuolelle.


Lippujen osto R-Kioskilta

Teatterilippuja voi ostaa ja lunastaa R-kioskeista kautta maan. Lähimmän R-Kioskin sijainnin voi selvittää postinumeron perusteella täällä >>

Puhelinpalvelusta ennakkoon varatut liput löytyvät puhelinnumerosi perusteella. Jos et ole tehnyt ennakkovarausta, voit lunastaa liput tapahtumanumeron perusteella. Tapahtumanumero löytyy kunkin näytelmän esittelysivulta tai lippujen hinnat -sivulta. Huomaathan, että R-Kioskeilla ei voi maksaa Lippupisteen lahjakorteilla eikä arvoseteleillä.


Lippupisteen palvelumaksut

Lippupiste veloittaa palvelumaksun kaikista lipuista, jotka on ostettu Lippupisteen toimipaikoista, netistä tai puhelinpalvelun kautta. Teatterin lippumyymälästä ostettuihin lippuihin ei lisätä palvelumaksua. Lippupisteen ajantasaiset palvelumaksut löytyvät täältä >>

Lippujen osto: www.lippu.fi (24 h)
Lippujen hintaan lisätään toimitusmaksu.

Palvelumaksut Lippu.fi -puhelinmyynnissä, -myyntipisteissä ja -verkkokaupassa ovat 1.6.2016 alkaen seuraavat:
Liput 0 – 14,99 € / lippu: 1,50 € / lippu
Liput 15,00 – 29,99 € / lippu: 2,50 € / lippu
Liput 30 € – / lippu: 3,50 € / lippu
Lippupisteellä on yhteinen tietokonejärjestelmä Jyväskylän kaupunginteatterin kanssa. Liput reaaliajassa.


Esityksen peruuntuminen

Ylivoimaisen esteen (force-majeure) sattuessa voi teatteri joutua peruuttamaan näytännön. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan, muita menoja teatteri ei korvaa (matkat, majoitus, palvelu- ja toimitusmaksut). Pyrimme tavoittamaan lippuja hankkineet asiakkaat ja ilmoittamaan peruuntumisesta, mikäli mahdollista.


Info ryhmille

Ryhmämyyntimme palvelee yli 20 hengen ryhmiä numerossa 014 266 4175 (arkisin klo 16 saakka) tai sähköpostitse osoitteessa teatteri.markkinointi@jkl.fi. Ryhmävarauksen voi tehdä myös lippumyymälästä p. 014 266 0110.

Ryhmäalennus 2 €/lippu myönnetään peruslipun hinnasta, kun ryhmän koko on 20 henkeä tai enemmän. Perusryhmät saavat yhden (1) vapaalipun ryhmänvetäjälle. Sama koskee eläkeläisryhmiä, jotka saavat 2 €:n alennuksen eläkeläislipun hinnasta.

Lasten näytelmiin tulevat ryhmät saavat yhden (1) vapaalipun jokaista 20 maksettua lippua kohden ja näytelmäkohtaisesti sovitun ryhmäalennuksen.

Ryhmän on varmistettava varauksensa viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä, jonka jälkeen liput lähetetään tilaajalle laskulla (laskutuslisä 3,50 €). Lähetettyjä lippuja ei lunasteta takaisin.

Poikkeustapauksessa voidaan sopia myös ryhmien kohdalla lippujen lunastus esitykseen saapuessa. Mikäli näin on erikseen sovittu, lunastus on tehtävä viimeistään puolta tuntia ennen esityksen alkua.

Jyväskylän kaupunginteatteri
Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä


@jklteatteri #jklteatteri

Lippumyymälä
Vapaudenkatu 36
puh. 014 266 0110

Lippumyymälä avoinna
Ti klo 12-17, ke-la klo 12-19,
Lisäksi puhelinpalvelu ti-ke jo klo 11 alkaen.

Lippumyymälän ollessa suljettu, lippuja voi ostaa osoitteesta www.lippu.fi

Ryhmämyynti
(väh. 20 henkilön ryhmät)
puh. 014 266 4175
arkisin klo 16 saakka
teatteri.markkinointi(at)jkl.fi

Kaupunginteatterin rekisteriseloste

Lue Eturivin Kunkun blogia

Anna palautetta!

Tilaa uutiskirjeemme!

Taidetestaajat

Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta