Suoraan sisältöön

Kulttuurista iloa ja inspiraatiota arkeen

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet: Kulttuuriaitta ja Lasten Lysti tuovat tekemisen ja kokemisen riemua päiväkoteihin, kouluihin ja perheille kun taas Taideapteekki huolehtii ikäihmisten säännöllisistä taideannoksista päiväkeskuksissa ja hoivakodeissa. Vuosittain myönnettävillä avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kulttuuri- ja kansalaistoiminnalle joka kannustaa hyvinvointia edistävään yhteisölliseen tekemiseen ja rikastuttaa kaupungin kulttuuritarjontaa. Esityksiin ja kulttuurikohteisiin voi tarvittaessa tutustua myös yhdessä vapaaehtoisen kulttuuriluotsin kanssa.


 Tapahtumat


 Lapset ja perhe


 Ikääntyneet ja vapaaehtoistyö


Ajankohtaista


Lounaispuiston kesän viimeisessä tanssi-illassa "Tanssilliset vuodenajat" tiistaina 5.8. klo 18

Lounaispuiston kesän Puistotanssit tanssivat jo kohti kesän loppupuolta, sillä tiistaina 5.8. klo 18 on luvassa kesän viimeinen tanssi-ilta. Tanssijat Terhi Kuokkanen ja Elli Pulkkinen johdattavat yleisön kesäiselle kierrokselle Lounaispuistoon. Tule siis mukaan kokemaan kesän ja vuodenaikojen ainutlaatuisuus tanssin tavoin! Teos on osa Keski-Suomen Tanssin keskuksen Tanssi ja matkailu -hanketta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Koko kesän ohjelma löytyy Visit Jyväskylän sivuilta päivitettynä.

Lue Aaltoja-lehti

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden yhteisen Aaltoja!-lehden uusin numero sisältää tuoretta tietoa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksistä, Jyväskylä sinfonian konserteista, kulttuuripalveluista, nuorisopalveluista, Alvar Aalto -museon, Keski-Suomen museon, Jyväskylän taidemuseon ja Suomen Käsityönmuseon näyttelyistä sekä muista kaupungin tapahtumista.


Näköislehtiversio - Aaltoja! Jyväskylän kulttuurikevät 2014

Tiedotteet

Kulttuuriluotsivälitys toimii Jyväskylässä lomakaudellakin

17.06.14

Jyväskylän vapaaehtoiset kulttuuriluotsit ovat käytettävissä myös kesällä tutustumiskavereina kaupungin monipuoliseen kulttuuritarjontaan. Vehreässä Lounaispuistossa juhlitaan 130 vuotta laulaen ja tanssien ja ...