Suoraan sisältöön

Kulttuurista iloa ja inspiraatiota arkeen

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet: Kulttuuriaitta ja Lasten Lysti tuovat tekemisen ja kokemisen riemua päiväkoteihin, kouluihin ja perheille kun taas Taideapteekki huolehtii ikäihmisten säännöllisistä taideannoksista päiväkeskuksissa ja hoivakodeissa. Vuosittain myönnettävillä avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kulttuuri- ja kansalaistoiminnalle joka kannustaa hyvinvointia edistävään yhteisölliseen tekemiseen ja rikastuttaa kaupungin kulttuuritarjontaa. Esityksiin ja kulttuurikohteisiin voi tarvittaessa tutustua myös yhdessä vapaaehtoisen kulttuuriluotsin kanssa.


 Tapahtumat


 Lapset ja perhe


 Ikääntyneet ja vapaaehtoistyö


Ajankohtaista


Minnansalissa yhteislauluja luonnosta

Syksyn ensimmäinen Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuus Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41) järjestetään perjantaina 12.9. klo 13.00-14.30 teemalla Lauluja ympäristöstä ja luonnosta.

Tervetuloa laulamaan ja viihtymään yhdessä!

Kulttuurisuunnistuksen teemana Ystävysty ympäristöön

Kulttuurisuunnistus järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 14.9. klo 12-16. Kulttuurin ja reippailun yhdistävä kaupunkisuunnistus avaa Jyväskylän syksyn ja houkuttelee ylös sohvalta. Nauti kulttuurireittien monipuolisista kohteista ja pistä samalla veri kiertämään sauvoen, pyöräillen, lenkkeillen tai patikoiden.

Lisätietoja tapahtumasta: http://jkl.fi/kulttuuri/suunnistus

Lue Aaltoja-lehti

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden yhteisen Aaltoja!-lehden uusin numero sisältää tuoretta tietoa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksistä, Jyväskylä sinfonian konserteista, kulttuuripalveluista, nuorisopalveluista, Alvar Aalto -museon, Keski-Suomen museon, Jyväskylän taidemuseon ja Suomen Käsityönmuseon näyttelyistä sekä muista kaupungin tapahtumista.

Näköislehtiversio - Aaltoja! Jyväskylän kulttuurisyksy 2014

Tiedotteet

Kulttuuriluotsit tavattavissa maanantaisin pääkirjastossa

28.08.14

Kulttuuriluotsit ovat tavattavissa syksyn aikana maanantai-iltapäivisin Jyväskylän pääkirjastossa (Vapaudenkatu 39-41). Ensimmäinen tapaamiskerta on 1.9. ja siitä eteenpäin joka maanantai klo ...