Suoraan sisältöön


 Tapahtumat


 Lapset ja perhe


 Ikääntyneet ja vapaaehtoistyö


Ajankohtaista


Kenelle kuuluu Jyväskylän kaupungin kulttuuripalkinto 2015

Jyväskylän kaupunki on myöntänyt kulttuuripalkinnon vuodesta 1979 alkaen. Tänä vuonna palkinnon saajasta pyydetään ensimmäistä kertaa ehdotuksia kaupunkilaisilta. Ehdota kulttuuripalkinnon saajaa perusteluineen kulttuuri- ja liikuntalautakunnalle helmikuun loppuun mennessä!

Ehdotukset kulttuuripalkinnon saajaksi: http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuripalkinto

Yhteislauluja Minnansalissa pe 13.3.

Seuraavassa Laulusta voimaa -tilaisuudessa on teemana elämänviisaus! Tervetuloa laulamaan perjantaina 13.3. klo 13.00-14.30 Minnansaliin (Vapaudenkatu 39-41).
Vapaa pääsy!

Taideapteekin kevätesite on ilmestynyt

Taideapteekin esite keväälle 2015 löytyy sähköisenä julkaisuna sekä paperisena versiona. Paperinen esite on jaossa Jyväskylä-neuvonnassa, kaupungin museoissa, kirjastoissa ja päiväkeskuksissa. Sähköinen esite löytyy täällä.

Taideapteekissa on keväällä luvassa paljon ohjelmaa eri puolilla Jyväskylää. Tarjolla on myös museoiden näyttelyitä, kaupunginteatterin ohjelmistoa, Jyväskylä Sinfonian ilmaisia kenraaliharjoituksia ja paljon muuta ikääntyneille kulttuurin ystäville.

Hae oma esitteesi ja ota ystäväsi mukaan kulttuuririentoihin!

Tallennetaan valokuvat Albumit auki -arkistoon!

Albumit auki -hankkeessa tallennetaan kotialbumien vanhoja valokuva-aarteita digitoimalla ne Albumit auki -tietokantaan. Kuka tahansa voi tuoda paperikuvia, dioja ja negatiiveja digitoitavaksi kuvankeruupisteeseen. Digitointi on ilmaista ja digikuvat on mahdollista saada myös itselle (ota oma muistitikku mukaan). Kuvat tallennetaan tietokantaan ja niitä pääsee katselemaan Albumit auki -nettisivuilla.

Lisätietoja hankkeesta ja kevään 2015 kuvienkeräyspäivät löytyvät nettisivuilta:
Albumit auki Jyväskylässä http://albumitauki.fi/group/jyvaskyla

Albumit auki -valokuva-arkisto http://albumitauki.fi

Tutustu Jyväskylän kulttuurikevääseen Aaltoja-lehdestä!

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden yhteisen Aaltoja!-lehden kevään 2015 numero sisältää tuoretta tietoa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksistä, Jyväskylä sinfonian konserteista ja museoiden näyttelyistä sekä ajankohtaisia vinkkejä Jyväskylän kaupungin kultuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisopalveluista.

Aaltoja! - Jyväskylän kulttuurikevät 2015 lehden näköislehtiversio

Tiedotteet

Lastenkulttuurille lisää rahoitusta, Jyväskylässä ja sen ympäristökunnissa toimiva Kulttuuriaitta osa laajenevaa verkostoa.

05.02.15

Kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitanen on myöntänyt avustuksia lastenkulttuurikeskuksille ympäri maata yhteensä 1 388 000 euroa, jossa on kasvua viime ...

Ehdotuksia Jyväskylän kulttuuripalkinnon saajaksi otetaan vastaan helmikuun loppuun

05.02.15

Jyväskylän kaupunki jakaa vuosittain kulttuuripalkinnon, joka on suuruudeltaan 5 000 euroa. Kulttuuripalkinto on myönnetty vuodesta 1979 alkaen ja tänä vuonna ...

Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunnan päätöksiä 28.1.2015 olleesta kokouksesta

28.01.15

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta hyväksyi kokouksessaan yhteensä lähes 200 000 euron suuruiset avustussopimukset 11 kulttuuritoimijan kanssa ja antoi kaupunginhallitukselle ...