Suoraan sisältöön

Kulttuurista iloa ja inspiraatiota arkeen

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet: Kulttuuriaitta ja Lasten Lysti tuovat tekemisen ja kokemisen riemua päiväkoteihin, kouluihin ja perheille kun taas Taideapteekki huolehtii ikäihmisten säännöllisistä taideannoksista päiväkeskuksissa ja hoivakodeissa. Vuosittain myönnettävillä avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kulttuuri- ja kansalaistoiminnalle joka kannustaa hyvinvointia edistävään yhteisölliseen tekemiseen ja rikastuttaa kaupungin kulttuuritarjontaa. Esityksiin ja kulttuurikohteisiin voi tarvittaessa tutustua myös yhdessä vapaaehtoisen kulttuuriluotsin kanssa.

Huom! Kulttuuripalvelujen toimisto (Matarankatu 6) on suljettu 30.6.-27.7.


 Tapahtumat


 Lapset ja perhe


 Ikääntyneet ja vapaaehtoistyö


Ajankohtaista


Lounaispuistossa tanssitaan Värikkäissä muksujameissa 22.7.2014

Lounaispuisto kutsuu lapset ja lapsenmieliset viettämään Puistotanssi-iltaa 22.7. klo 18. Muksujamit pistää sukat pyörimään, tanssijalat töpisemään sekä värittää sormet ja varpaat iloisilla väreillä. Tanssija Karoliina Lahdenperä ohjaa lapsille liikkeellisen työpajan, jossa on lupa rokata ja popata! Värikylpyohjaaja Maria Poikonen ohjaa värikylpyhetken, jossa tanssi ja liike saavat aikaan väriä! Tilaisuus kestää noin tunnin ja sinne on vapaa pääsy.

Koko kesän ohjelma löytyy Visit Jyväskylän sivuilta päivitettynä.

Lue Aaltoja-lehti

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden yhteisen Aaltoja!-lehden uusin numero sisältää tuoretta tietoa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksistä, Jyväskylä sinfonian konserteista, kulttuuripalveluista, nuorisopalveluista, Alvar Aalto -museon, Keski-Suomen museon, Jyväskylän taidemuseon ja Suomen Käsityönmuseon näyttelyistä sekä muista kaupungin tapahtumista.


Näköislehtiversio - Aaltoja! Jyväskylän kulttuurikevät 2014

Tiedotteet

Kulttuuriluotsivälitys toimii Jyväskylässä lomakaudellakin

17.06.14

Jyväskylän vapaaehtoiset kulttuuriluotsit ovat käytettävissä myös kesällä tutustumiskavereina kaupungin monipuoliseen kulttuuritarjontaan. Vehreässä Lounaispuistossa juhlitaan 130 vuotta laulaen ja tanssien ja ...