Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Minun Jyväskyläni 0.1, visiot

Tervehdys ja tervetuloa uuden Minun Jyväskyläni -sivuston alkumetreille.

Minun Jyväskyläni -sivusto tulee sisältämään useita kokonaisuuksia, jossa sekä päättäjät, asiantuntijat että kuntalaiset voivat jakaa kokemuksiaan ja visioitaan siitä minkälainen "Minun Jyväskyläni" on. Osioon on kaavailtu paljon vuorovaikutteisia osioita, sekä uusia että olemassaolevista palveluista kehitettyjä, joissa sivuilla kävijä pääsee tekemään sisältöä. Millaisia ja miten - se selviää, kun sivusto alkaa kehittymään. Suurin osa sivuston kehittymisestä tapahtuu vuoden 2009 aikana, kunhan olemme ensin yhdistäneet nykyisten Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän maalaiskunnan ja Korpilahden sivustojen sisällöt yhteen vastaamaan uuden kunnan palveluita.

3.11.2008, uuden valtuuston työn aloittamisen kunniaksi julkaistun ensimmäinen osion työnimi olkoon vaikka Minun Jyväskyläni visiot. Tämä osio, jota siis juuri luette, on tarkoitettu nimenomaan visiointiin. Säännöllisen epäsäännöllisten kirjoitusten aihealue on muutoin vapaa, paitsi että punaisena lankana on vuoden alussa 2009 aloittava uusi Jyväskylän kaupunki, sen kehittyminen joko yksittäisen palvelun kannalta tai strategiatasolla. Tämän osion ominaisuuksiin kuuluu myös, että teiltä, hyvät lukijat, kysytään aiheeseen liittyviä asioita - aluksi yksinkertaisena gallup-tyylisenä kyselynä. Tämän tekstin alapuolella kysymme teiltä yleistä halukkuutta osallistua sivuston kehittämiseen.

Minun Jyväskyläni -osion varsinainen ensimmäinen luku alkanee 10.11.2008 alkavalla viikolla, jolloin odotamme kirjoitusta joltakulta vastavalituilta päättäjältämme. Olkoon tämä kirjoitus johdanto uudelle palvelulle.

( Päivitys 11.12.: Pahoittelen ettei seuraavaa visiota ole vielä saatu julkaistua. Kaikki rehkivät kiireisinä uuden Jyväskylän rakentamisen kimpussa.)

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille.
Yhteensä tämän erikseen mainostamattoman palvelun ensimmäiseen kyselyyn tuli vastauksia 360 kappaletta välillä 3.11.-22.11. Ja näin te vastasitte:
40 prosenttia vastaajista haluaa osallistua Minun Jyväskyläni -sivuston kehittämisen, 20% ainakin mielipiteellään ja saman verran mielellään enemmänkin. 21% vastaajista haluaa katsoa tarkemmin ennen kuin lupaa osallistua. vain 20% vastaajsta ei kiinosta osallistua sivuston kehittämiseen. viimeiset 19% eivät vielä osanneet kertoa kantaansa.

verkkopäätoimittaja Mikael Ratschinskij
etunimi.sukunimi@jkl.fi


Jyväskylän esittelyvideoita

Uusi Jyväskylä 2009

Valo on Jyväskylässä

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje