Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän nuorten aikuisten palvelukeskus


Nuorten aikuisten palvelukeskus eli J-Nappi on osa Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityötä ja kuntouttavia palveluita. Katso esittelyvideomme youtubessa!

Asiakkaitamme ovat ne 18–29-vuotiaat jyväskyläläiset nuoret, jotka haluavat ja tarvitsevat kiinnipitävää, välittävää ja pitkäaikaista ohjausta ja tukea, ja joiden asiat ovat supersolmussa. Sosiaalityöhön asiakkaat tulevat Hannikaisenkadun sosiaaliaseman. Kimmolle (psykiatrinen sairaanhoitaja) voit olla yhteydessä myös suoraan. Lue lisää Yhteystiedot -kohdasta.

Löydät meidät osoitteesta Hannikaisenkatu 11-13, 1. kerros. Sisäänkäynti rakennuksen sivulta, Toivolan Vanhan pihan takaa.

Toivomme, että olet yhteydessä meihin ensisijaisesti puhelimitse tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Jo meillä asiakkuudessa ovat nuoret voivat tulla luoksemme myös ilman ajanvarausta! Maanantait ovat virallisia päivystyspäiviä, jolloin sinun on paras mahdollisuus tavoittaa työntekijämme, jos sinulle ei ole varattua aikaa. Jos et ole asiakkaamme, olethan silloin yhteydessä Hannikaisenkadun sosiaaliasemaan.


Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai Ota Yhteyttä – lomakkeen kautta

Tykkää meistä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

Lue blogiamme

Katso Youtube-videoitamme

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje