Suoraan sisältöön
opetus
Jyväskylän kaupunki > Palvelut > Opetus

Perusopetuspalveluihin kuuluvat kaupungin perusopetusta antavat koulut sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta. Perusopetuspalvelujen sivuilta löytyy tietoa koulukäynnistä Jyväskylässä, linkit kaupungin ja muiden ylläpitämiin peruskouluihin sekä lukioihin.

Ajankohtaista

Kouluun ilmoittautuminen ajalla 23.6.-3.8.

Perusopetuksen 1.-9.-luokille tulevan oppilaan koulu määräytyy oman asuinalueen mukaan. Koulu on pääsääntöisesti kotia lähinnä sijaitseva koulu.
Rehtoreiden lomakauden aikana kouluun ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostiviesti kotia lähinnä sijaitsevan koulun rehtorille. Rehtori ottaa lomalta palattuaan yhteyttä ja sopii koulun aloittamiseen liittyvistä käytännön asioista.

Jyväskylän kaupungin koulut ja rehtoreiden yhteystiedot löytyvät tästä.

Syyslukukausi alkaa maanantaina 11.8.

Koulut alkavat klo 8.00, ellei koulusta ole ilmoitettu muuta aikaa.
Ilmoitus on nähtävänä koulun ovessa sekä löytyy koulujen www-sivuilta osoitteesta www.jyvaskyla.fi/opetus/koulut.

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkäri

on ohjattua toimintaa 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityisen tuen päätöksen 1.-5. –luokkalaisille. Jälkkäri-toimintaa järjestetään Jyväskylän seudulla 1.-6.- luokkien kouluilla tai niiden läheisyydessä. Lisätietoja Jälkkäristä ja hakuohjeet: www.jyvaskyla.fi/opetus/perusopetus/jalkkari

VERTTI on perusopetusikäisille kehitysvammaisille ja autistisille lapsille järjestettyä ohjattua aamu- ja iltapäivätoimintaa. Lisätiedot ja hakuohjeet: www.jyvaskyla.fi/opetus/erityisopetus/vertti

Opetus

 Copyright © Jyväskylän kaupunki 2014 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta