Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki
Jyväskylän kaupunki / Palvelut / Palvelukoosteet / Yritysväylä / Yrittäjä / Yritys

Yritysväylä - yrityksesi avuksi

 Yritysväylä on Jyväskylän kaupungin tarjoama palvelu, jolla edistämme yritysten perustamista ja sijoittumista Jyväskylään sekä niiden kehittämistä täällä yhä elinvoimaisemmiksi.

Täältä löydät tietoa mm. kaupungin tarjoamista yritystonteista sekä yritystoiminnassa tarvittavista luvista.

Jos haluat keskustella näistä asioista, ota yhteyttä ma–pe klo 8–16 - palveluesimies Anne Heikkiseen, p. 014 266 5022, etunimi.sukunimi@jkl.fi tai Palvelupiste Hannikaiseen, p. 014 266 5025.

Maksuton sijoittumispalvelu

Jyväskylän kaupunki tarjoaa maksuttoman sijoittumispalvelun, joka sisältää ”avaimet käteen” -paketin yrityksen sijoittumiseksi Jyväskylään. Laadimme yhdessä sijoittumissuunnitelman, kartoitamme toimitila- ja tonttivaihtoehdot, etsimme sopivat yhteistyökumppanit alueelta sekä selvitämme henkilökunnan saatavuuden. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsimme yrityksellesi sopivimmat vaihtoehdot Jyväskylässä.

Sijoittumispalvelujen esite

Yritysten sijoittuminen ja asiakaskontaktit, sijoittumispalvelujen johtaja Harri Heinänen, p. 014 266 7136, etunimi.sukunimi@jkl.fi

Elinkeinomarkkinointi ja elinkeinoelämän sidosryhmien yhteistyö, elinkeino- ja markkinointipäällikkö Taija Lappeteläinen, p. 014 266 7135, etunimi.sukunimi@jkl.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai antaa palautetta palautejärjestelmämme kautta.

Neuvontapalveluja yrityksille tarjoaa Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy*.

Jykes auttaa, kun haluat keskustella esimerkiksi yrityksen perustamisesta, rahoituksesta, työvoimasta ja toimitiloista. Ota siis yhteyttä Jykesin yrityspalveluihin*, p. 020 771 5600, jykes @ jykes.fi.