Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki
Jyväskylän kaupunki / Palvelut / Nikolainkulma

Nikolainkulma

 Asemakatu 6, 40100 Jyväskylä
Avoinna: ma-pe 9.00-16.00

HUOM! Tapahtumalippujen myynti Nikolainkulmassa on päättynyt 31.12.2013.

Nikolainkulmassa on saatavana seuraavien toimijoiden palveluita:

Jyväskylä-neuvonta

014 266 0112 / neuvonta
014 266 0114 / palvelukassa

jklneuvonta[at]jkl.fi

Jyväskylä-neuvonta neuvoo ja opastaa kaikissa Jyväskylän kaupunkia koskevissa asioissa. Kysy esim. palveluista, avustuksista ja kokous- ja juhlapaikoista. Lisäksi tietoa löytyy harrastusmahdollisuuksista, tapahtumista, kirpputoreista, vuokrattavista saunoista...

Jyväskylän kaupungin palvelukassaan voi maksaa ilman palvelumaksua Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän Energia Oy:n ja Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n laskuja, esimerkiksi energia-, vesi- ja terveyskeskusmaksuja.

Myynnissä on Jyväskylän Liikenteen matka- ja näyttökortteja sekä mm. Jyväskylä Sinfonian cd-levyjä ja päivähoidon ajantarkkailun Daisy-avaimenperiä.

Palvelupisteessä voi käyttää myös yleisöinternetiä.

Lue lisää Jyväskylä-neuvonnan sivuilta.

Jyväskylän seudun matkailuneuvonta

014 266 0113
matkailu[at]jkl.fi

Jyväskylän seudun matkailuneuvonta toimii Jyväskylän, Laukaan, Muuramen, Uuraisten, Hankasalmen, Petäjäveden ja Toivakan yhteisenä matkailuneuvontapisteenä. Palvelupisteestä saat matkailuesitteiden, karttojen ja tapahtumatietojen lisäksi tietoa n. 350 matkailupalvelujen tuottajan tarjonnasta seudulla. Jyväskylän Seudun Matkailu kuuluu valtakunnalliseen 'Palvelevat matkailutoimistot' -ketjuun.

Lue lisää Jyväskylän Seudun Matkailun sivuilta.