Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Rekrytointi » Kesätyöpaikat

Kesätyöt


Jyväskylän kaupunki tarjoaa joka kesä satoja kesätyöpaikkoja 15–28-vuotiaille koululaisille ja opiskelijoille. Tehtäviä on tarjolla sekä peruskoulun päättäneille että jo koulutusta ja työkokemusta omaaville opiskelijoille. Työsuhteen pituus vaihtelee 2 viikosta 3 kuukauteen. Suurimpia työllistäjiä ovat kaupunkirakennepalvelut, terveyspalvelut, vanhuspalvelut sekä liikuntapalvelut. Kesätyöntekijä voi esimerkiksi avustaa vanhusten ja lasten hoidossa, toimia liikuntalaitoksessa valvojana, metsänhoitotöissä tai puistojen- ja viherrakennusalueiden työntekijänä.

Vuoden 2017 kesätyöt

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku on päättynyt 28.2.2017. Kesätyöt herättivät laajasti kiinnostusta ja saimmekin upean määrän hakemuksia, määräaikaan mennessä hakemuksensa jätti yhteensä 3641 hakijaa.

Valinnat kesätöihin pyritään tekemään viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Kaikki kesätöitä hakeneet, jotka ovat merkinneet hakemukseensa sähköpostiosoitteensa, saavat viimeistään tuolloin tiedon miten hakuprosessissa kävi.

Kiitos kaikille hakijoilla ja onnea matkaan!

-Rekrytointi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje