Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Aikuissosiaalityön asiakasraati

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön asiakasraadissa käsitellään ajankohtaisia, aikuissosiaalityön palveluihin liittyviä asioita ja ilmiöitä. Raati kokoontuu tänä vuonna kuusi kertaa.

Onko mielessäsi asia, jonka toivoisit asiakasraadin ottavan käsittelyyn? Kerro ideastasi yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla asiakasraadin sihteerille, sosiaaliohjaaja johanna.masalin(at)jkl.fi.

Tai onko sinulla kokemusta aikuissosiaalityön palveluista ja oletko kiinnostunut raadin jäsenyydestä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön asiakasraati on aloittanut toimintansa alkuvuonna 2016 Sosku-hankkeen ja aikuissosiaalityön yhteiskehittämisen tuloksena.

Lisätietoja:
sosiaalityöntekijä Sami Markuksela, p. 014 266 3408 tai sosiaaliohjaaja Johanna Masalin, p. 014 266 3387

Kannanotto 10.3.2017

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön asiakasraati on kiinnittänyt huomiota viimeaikaiseen keskusteluun liittyen Kelan perustoimeentulotuen käsittelyaikoihin. Lue lisää tästä.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje