Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Sosiaalipalvelut » Varaa aika netissä

Varaa aika netissä sosiaalipalveluihin

Lapsioikeudellisiin palveluihin lastenvalvojalle

1.6.. alkaen voit varata ajan lastenvalvojalle lapsioikeudellisiin palveluihin puhelinneuvontaan, elatussopimusneuvotteluun tai isyyden selvittämiseen sähköisessä asiointipalvelussamme (OmaHyvis). Aikoja sähköisesti varattavana on elokuusta lähtien. Netissä aikoja voi varata, perua tai siirtää.

Ajanvaraukseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kirjaudu ajanvaraukseen*

Vanhempi voi varata seuraavia aikoja lastenvalvojalle:

  1. 20 minuutin puhelinneuvonta-aika. Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja neuvoo puhelimitse isyyden selvittämistä sekä lapsen asumista, huoltajuutta, tapaamisoikeutta ja elatusapua koskevissa asioissa.
  2. 1,5 tunnin elatussopimusneuvotteluaika lapsen asuinalueen sosiaalityöntekijä-lastenvalvojalle. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.
  3. 1 tunnin neuvotteluaika elatussopimusten jatkoneuvotteluja varten. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.
  4. 1 tunnin isyyden selvittämisaika lapsen äidin asuinalueen sosiaalityöntekijä-lastenvalvojalle.

Varatessaan aikaa asiakas täyttää varausta koskevat esitiedot ja valitsee vapaista ajoista sopivan. Varatusta ajasta asiakas saa tekstiviestimuistutuksen varaajan puhelinnumeroon.

Huolto- ja tapaamissopimusneuvotteluaikoja ei voi varata sähköisesti, vaan ajat varataan puhelimitse tai asiasta voi lähettää sähköisen yhdenottopyynnön.

www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/perheet/lapsioikeudelliset

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje