Suoraan sisältöön
TekstiversioIn English Other languages
Jyväskylän kaupunki > Terveys > Mielenterveyspalvelut

Mielenterveyspalvelut

Aikuisten mielenterveyspalveluita tuottavat terveysasemat, Kriisikeskus Mobile ja sairaanhoitopiirin poliklinikat. Mielenterveyttä tukevia palveluita on myös Perheneuvolassa, A-poliklinikalla ja Perheasiainneuvottelukeskuksessa.

Psykiatrinen avohoito on maksutonta lukuunottamatta lääkärinlausuntoa ja -todistuksia, pien- ja kuntoutumiskotien hoitomaksuja sekä erityistilaisuuksia. Kaikki palvelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Työntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri järjestää Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen aikuispsykiatrian avohoidon. Lisätietoa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin palveluista voit lukea täältä.

Yhteydenotto on helppoa

Usein on luontevinta ottaa ensin yhteyttä omaan terveysasemaasi, työterveyshuoltoon tai muuhun (yleis)lääkäriin. Alkuselvittelyä ja ensiapua voivat antaa lääkäri, terveydenhoitaja, psykologi tai sosiaalityöntekijä, joskus myös poliisi.

Lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut tuottaa Jyväskylän perheneuvola yhdessä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin lasten ja nuorisopsykiatrian yksiköiden kanssa.

Ajankohtaista

KSSHP:N psykiatrian avohoitopalveluja keskitetään Matarankadulle

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin psykiatrian avohoitopalveluja keskitetään Jyväskylässä yhteisen katon alle. Tämä mahdollistaa sen, että jatkossa eri yksiköiden on entistä helpompi tehdä yhteistyötä potilaiden hoidossa. Lue lisää..

 

 
Copyright © Jyväskylän kaupunki 2014 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta