Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Kyllön terveysasema

Kyllön terveysasema, kuva Pirjo Ala-HynniläAukioloajat: ma–to klo 8–16, pe klo 9–16 (päivystää klo 8–9)
Käyntiosoite: Keskussairaalantie 20 (sijainti kartalla)
Postiosoite: PL 52, 40701 Jyväskylä
Faksi 014 617 149 (arkisto)

Pysäköinti terveysaseman pihalla on maksullinen. Lisätietoa hinnoista Jyväsparkin sivuilla > Keski-Suomen keskussairaalan ja Kyllön pysäköintipaikat näet sairaalan kadunvarsipysäköinnin kartasta.

Ajankohtaista Kyllön terveysasemalla

Allergia-aika on taas alkanut! Muista uusia allergialääkkeesi ennen oireiden alkamista.

Miten voisit helpottaa oloasi siitepölykaudella? Eivätkö lääkkeet tunnu auttavan? Mitä sitten voi tehdä? Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys neuvoo Kyllön terveysaseman aulassa to 20.4. klo 9–15. Pöytä on katettu kevään allergia-aiheisella materiaalilla ja apuvälineillä. Tietovisaan osallistuneiden kesken arvotaan tuoksuttomia tuotepalkintoja. Aula-TV:sta voit katsella siitepölyallergiaan liittyvän infovideon. Paikalla yhdistyksen toimijoita ja toiminnanjohtaja Tiina Tarvainen. Poikkea pisteelle!

Ajanvaraus ja puhelinpalvelut

Ajanvaraus p. 014 266 2011 ma–to klo 8–16, pe klo 9–16

Takaisinsoittopyyntö puhelun aikana tai kiireettömissä asioissa sähköisesti.

Ajan peruminen p. 014 266 0161 ma–pe klo 7.30–16 tai jätä takaisinsoittopyyntö sähköisesti verkossa. Peru varattu aika mieluiten edellisenä arkipäivänä ennen klo 12 mennessä, kuitenkin viimeistään ennen vastaanottoa.
Sähköisesti Hyviksessä varatun ajan voi perua tai siirtää Hyviksessä.

Perumatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta laskutetaan yli 15-vuotiailta maksu.

Kyllön neuvonta (ei ajanvarausasioita)

Sairaanhoitajien puhelinpalvelu p. 014 266 2026 ma–pe klo 13–13.30: mm. hoidon ohjaus ja laboratoriotutkimusten tulokset

Sähköiset asiointipalvelut

Kirjaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella OmaHyvikseen (www.hyvis.fi*) tai Omakantaan (www.omakanta.fi*)

Päivystys äkillisissä sairaustapauksissa

Ma–pe
klo 8–16 Kyllön terveysasema, p. 014 266 2011
klo 16–08 Keski-Suomen keskussairaala* p. 0100 84 884

Perjantaiaamun päivystys klo 8–9 on tarkoitettu kiireellistä ensiapua tarvitseville, joiden hoito ei voi viivästyä. Tuona aikana ei ole puhelinpalvelua.

La–su ja arkipyhät
Ympäri vuorokauden Keski-Suomen keskussairaala* p. 0100 84 884

Hätätapauksessa soita aina numeroon 112.

Muiden ammattilaisten vastaanotot

Erikoisvastaanotot ja -tutkimukset, psykologi, fysioterapia, apuvälinepalvelut . Äkillisissä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa ohjataan fysioterapeutin suoravastaanotolle.

Maksut

Terveyskeskusmaksuja peritään lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottokäynneistä sekä joistakin todistuksista. Myös perumatta ja käyttämättä jätetystä lääkärin vastaanottoajasta peritään maksu.

Yhteydenotot palveluja koskevissa asioissa

Osastonhoitaja p. 014 266 2028 tai apulaisylilääkäri p. 014 266 2053.

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Asioi sähköisesti:

Voit ottaa terveysasemallesi yhteyttä sähköisellä lomakkeella. Palvelu on käytössäsi, jos haluat varata ei-kiireellisen vastaanottoajan (kontrolli, tarkistus), uusia reseptejä, tiedustella laboratoriotuloksia tai pyytää seurantalomakkeita. Terveysasemalta otetaan sinuun yhteyttä lähettämällä viestiä palvelun kautta tai soittamalla viikon sisällä lomakkeen lähettämisestä.

Kirjaudu palveluun alla olevan kuvakkeen kautta. Tiedon siirto palvelussa on suojattua, kirjautuminen vaatii verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen käytön.

Hyvis-banneri

_________________________

Terveysasemalle voi jättää verkon kautta myös suoran takaisinsoittopyynnön, johon vastataan saman päivän aikana. Lue lisää palvelusta alla olevan kuvakkeen kautta.

Takaisinsoitto verkossa

_________________________

Terveysasema-, lääkäri- ja hoitajahaku

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje