Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Perusturvapalveluiden uutisarkisto » Jyväskylä vahvistaa kotihoitoa palkkaamalla 10 uutta lähihoitajaa syksyn aikana
25.7.2018

Jyväskylä vahvistaa kotihoitoa palkkaamalla 10 uutta lähihoitajaa syksyn aikana

Jyväskylän kaupunki palkkaa syksyn aikana 10 uutta lähihoitajaa kotihoidon kehittämiseksi ja hoitotyön laadun parantamiseksi. Ensimmäiset viisi hoitajaa rekrytoidaan elokuun aikana vahvistamaan suuralueiden kotihoidon tiimejä.

Toiset viisi hoitajaa rekrytoidaan myöhemmin syksyllä kotiutustiimin käynnistämisen yhteydessä. Kotiutustiimin tarkoituksena on huolehtia, siitä, että asiakkaat kotiutuvat sairaalasta turvallisesti.

Kotiutustiimissä on lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, fysioterapeutti ja sosiaaliohjaaja. Tiimin työntekijät valitaan kaupungin sisäisellä haulla, joka mahdollistaa työntekijöiden mahdollisuuden hakeutua erilaisiin tehtäviin ja kehittyä ammatissaan.

Uusien lähihoitajien palkkaamisella ja kotiutustiimin perustamisella on tarkoitus vahvistaa perusmiehitystä siellä, missä henkilöstöä on tällä hetkellä niukasti suhteessa asiakkaiden ja asiakaskäyntien määrään, ja varmistaa asiakkaiden turvallinen ja hallittu kotiutuminen.

Kaupunki haluaa kehittää hoitajien työolojen lisäksi myös kykyä vastata asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin erityisesti asiakassuhteiden alussa ja kotiutusten yhteydessä.


Lisätietoja: palvelupäällikkö Kirsi Santama, p. 014 266 3912, kirsi.santama[at]jkl.fi

Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje