Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Perusturvapalveluiden uutisarkisto » Taideapteekki tarjoaa virikkeitä ikäihmisten syksyyn Jyväskylässä
13.8.2018

Taideapteekki tarjoaa virikkeitä ikäihmisten syksyyn Jyväskylässä

Taideapteekin monipuolinen ohjelmatarjonta pitää huolen, että ikäihmisillä riittää aktiviteetteja vielä kesätapahtumien jälkeenkin. Elokuun lopusta joulukuuhun saakka jatkuvaan kulttuuritilaisuuksien sarjaan mahtuu niin konsertteja, draamaa, tanssia kuin työpajojakin. Taideapteekin kaikille avointa ohjelmaa järjestetään päiväkeskuksissa eri puolilla Jyväskylää ja lisäksi esityksiä viedään vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen hoidon yksiköihin, joissa ne on suunnattu osastojen asukkaille ja heidän omaisilleen.

Taideapteekin syyskauden ohjelma on koottu esitteeseen ja kätevästi samasta esitteestä löytyy myös muu ikäihmisille suunnattu kulttuuriohjelma, jota tarjoavat Jyväskylän kansalaisopisto, Jyväskylän kaupunginteatteri, Keski-Suomen museo, Jyväskylän taidemuseo, Jyväskylän kaupunginkirjasto, Suomen käsityön museo ja Jyväskylä Sinfonia. Esitettä on jaossa Jyväskylän päiväkeskuksissa, kirjastoissa, asiointipisteissä, terveysasemilla ja museoissa ja sen saa mukaansa myös perinteisessä päiväkeskusten katutapahtumassa kävelykadulla perjantaina 17.8. klo 10.00-12.30. Sähköisiä palveluja käyttävät voivat tutustua ohjelmaan osoitteessa http://jyvaskyla.netpaper.fi/4572.

Taideapteekin tilaisuudet ovat harvinaista herkkua

Vuodesta 2009 toiminut Taideapteekki on ainutlaatuinen konsepti maassamme. Toimintamallista tekee uniikin se, että toiminnan rahoitus hoidetaan yhteisesti kulttuuripalvelujen ja sosiaali- ja terveyspalvelujen kesken. Yksiköiden yhteinen rahoituspohja on herättänyt kiinnostusta muuallakin Suomessa. – Vapaapääsyisiä päiväkeskuksia ei löydy kaikista Suomen suurimmistakaan kaupungeista, joten kannattaa hyödyntää ahkerasti Jyväskylän päiväkeskusten toimintaa. Taideapteekin tarjoama ohjelma ovat hyvä syy tulla vaikka ensimmäistä kertaa tutustumaan päiväkeskukseen ja sen toimintaan, vinkkaa kulttuurituottaja Terho Valkonen.

Kuvia Taideapteekista tiedotuskäyttöön www.bit.ly/2jAr0VX

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, p. 014 266 4045, terho.valkonen(at)jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/taideapteekki

Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje