Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Perusturvapalveluiden uutisarkisto » Jyväskylän kotoutumisraati etsii pakolaistaustaisia maahanmuuttajia raatilaisiksi
27.8.2018

Jyväskylän kotoutumisraati etsii pakolaistaustaisia maahanmuuttajia raatilaisiksi

Jyväskylän kotoutumisraati etsii pakolaistaustaisia maahanmuuttajia, jotka haluavat vaikuttaa ja osallistua kotoutumispalvelujen kehittämiseen. Kotoutumisen asiakasraadissa käsitellään ajankohtaisia kotoutumiseen liittyviä asioita ja ilmiöitä. Raatiin haetaan 14.9. mennessä ja raadin ensimmäinen tapaaminen on 23.10.

Raatiin valitaan haastattelujen perusteella 10-15 henkilöä, jotka ovat motivoituneita ja voivat sitoutua pitkäkestoiseen kehittämistyöhön. Raati kokoontuu 2-3 kertaa vuodessa.

Raadin toiminnasta vastaavat Kotoisa-hanke ja Jyväskylän kaupungin kotoutumispalvelut. Kotoisa -hanke on EU:n sisäasioiden Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotoutumisrahaston (AMIF) ja Jyväskylän kaupungin rahoittama kehittämishanke. Kotoisa-hankkeessa tuetaan pakolaistaustaisten maahanmuuttajien osallisuutta, hyvinvointia ja kotoutumista yhteiskuntaan. Hankkeessa on koulutettu seitsemän kokemusasiantuntijaa, käynnistetään kotoutumisraadin toiminta sekä kehitetään sosiaalista kuntoutusta ja asumisen ohjausta.

Raatiin haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: mervi.sirvio(at)jkl.fi 14.9. mennessä.

www.jyvaskyla.fi/hankkeet/kotoisa

Lisätietoja:
projektityöntekijä Mervi Sirviö, puh. 050 314 1912 tai mervi.sirvio(at)jkl.fi
projektipäällikkö Helena Ilomäki, puh. 050 321 1720 tai helena.ilomaki(at)jkl.fi
Kotoutumispalveluiden palveluesimies Elina Hienola, puh. 014 266 7648

Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje