Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Ajanvaraus ja neuvonta

Ajanvaraus ma–pe klo 8–16 p. 014 266 0126


Ajanvarauksen ruuhkatilanteessa voit jättää puhelimessa myös takaisinsoittopyynnön.

Takaisinsoittopyynnön voit jättää näppäilemällä ohjeiden mukaan joko 1 (kiireellinen) tai 2 (kiireetön).

Kiireettömissä asioissa soita mielellään klo 12 jälkeen. Takaisinsoittopyynnön voi jättää puhelun aikana annettujen ohjeiden mukaan.

Lue lisää takaisinsoittopalvelusta

Sähköinen ajanvaraus

Suun terveydenhuollossa on mahdollista myös ajanvaraus sähköisen asiointipalvelun kautta. Lue lisää palvelusta.

Säynätsalon hammashoitolan ajanvaraus omasta numerosta

Säynätsalon alueen asukkaat hoidetaan Säynätsalon hammashoitolassa. Säynätsalon hammashoitola kuuluu Oma Lääkärisi -asemiin.

Lue lisää Säynätsalon hammashoitolan toiminnasta.

Tiesitkö, että hammashoitoloissa on kiireettömiä hoitoaikoja myös klo 16–18?

Kysy lisää ajanvarauksesta p. 014 266 0126.

Aikojen tarkistus, peruutus ja siirto

Vastaanottoajat tulee pääsääntöisesti perua edellisenä arkipäivänä soittamalla ajanvaraukseen p. 014 266 0126. Ajanvaraukseen voi jättää soittopyynnön netin kautta.

Ajan tarkistus ja peruminen onnistuu sähköisen asiointipalvelun kautta. Sisäänkirjautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Suu kerralla kuntoon –mallin ajat voi tarkistaa, perua ja siirtää tekstiviestilinkin kautta, joka on lähetetty aikaa varattaessa. Ajat näkyvät myös sähköisessä asiointipalvelussa, mutta sieltä niitä ei voi perua.

Äkilliset aikojen perumiset esimerkiksi sairastapauksen vuoksi tulee tehdä soittamalla ajanvaraukseen p. 014 266 0126. Jos ajanvarauksessa on ruuhkaa, valitse takaisinsoittopyyntö näppäilemällä 1 (kiireellinen linja). Voit jättää myös soittopyynnön edellisiltana verkkosivujen takaisinsoittopalvelun kautta. Muista vastata takaisinsoittoon klo 7.30–9 välisenä aikana, muuten aikaa ei voida perua. Takaisinsoitolla varmistetaan, että perumisilmoitus on tullut oikealta henkilöltä. Mikäli takaisinsoittopyynnöllä ei tavoiteta asiakasta, yli 15 vuotta täyttäneeltä peritään peruuttamatta jääneestä ajasta voimassa oleva maksu. Lue lisää takaisinsoittopalvelusta.

Tekstiviestimuistutus

Tekstiviestimuistutus lähetetään kaksi vuorokautta ennen varattua vastaanottoaikaa arkisin maanantaista perjantaihin kello 9–17. Muistutusviestissä on ilmoitus varatusta ajasta ja vastaanottopaikasta. Viesti ei sisällä henkilötietoja tai varattuun vastaanottoon liittyviä tietoja. Tekstiviestimuistutus lähetetään asiakkaan tiedoissa olevaan matkapuhelinnumeroon.

Muistutukset lähetetään automaattisesti ajanvarausjärjestelmän avulla eikä niihin voi vastata. Mahdollinen muistutuksen poisjääminen ei tarkoita, ettei aikaa olisi varattu eikä se vapauta peruuttamattoman käynnin maksusta.

Asiakas voi halutessaan kieltäytyä muistutusviesteistä ottamalla yhteyttä ajanvaraukseen.

Kuvantamisen ajoista ei tule tekstiviestimuistutusta.

Ilmoittaudu automaatilla

Itseilmoittautumisautomaatit ovat käytössä Kyllön hammashoitolassa sekä Palokassa oikomishoidossa ja suukirurgiassa.

Automaatit sijaitsevat Kyllön ja Palokan terveysasemien 2. kerroksessa.

Esitietolomakkeet

Tulosta ja täytä esitietolomake mukaan hammashoitolaan:
Esitietolomake (pdf)
Esitietolomake 0-2 -vuotiaat (pdf)
Esitietolomake alle 15-vuotiaat (pdf)

Voit myös täyttää sähköisen esitietolomakkeen Hyviksen kautta. Sähköiseen asiointiin kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Yksityiset hammaslääkäripalvelut

Yksityiset hammaslääkäripalvelut täydentävät kunnallisia suun terveydenhuollon palveluja. Yksityisestä hammashoidosta saa Kela-korvauksen.
Etsi Hammaslääkäri -palvelun avulla voi yksityistä hammaslääkäriä hakea mm. nimen, paikkakunnan, erikoisalan tai perehtyneisyyden perusteella.
www.laakarihinnat.fi-sivustolla voi tarkastella yksityisen hammashoidon hintoja.

Lastenneuvolassa ja hammashoitoloissa on käytössä lasten määräaikaistarkastusten sähköinen ajanvaraus. Lue lisää klikkaamalla alla olevaa banneria.

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje