Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Terveyspalvelut » Uutiset » Medics24 aloittaa Jyväskylän valinnanvapauskokeilun palveluntuottajana

Medics24 aloittaa Jyväskylän valinnanvapauskokeilun palveluntuottajana

Medics24 aloittaa palveluntuottajana Jyväskylän kaupungin avosairaanhoidon ja sosiaaliohjauksen valinnanvapauskokeilussa 5. kesäkuuta. Jyväskyläläinen Medics24 tarjoaa online-lääkäripalveluja ja avaa valinnanvapauskokeilua varten myös terveysasematoimipisteen osoitteessa Kalevankatu 4.

Medics24 on toinen Jyväskylän valinnanvapauskokeiluun hyväksytty palveluntuottaja. Mehiläinen Terveyspalvelut Oy aloitti palveluntuottajana helmikuussa, kun valinnanvapauskokeilu Jyväskylässä käynnistyi. Medics24:n tuottama palvelukokonaisuus kattaa kokeilun ehtojen mukaisesti asiakkaan avosairaanhoidon palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot sekä sosiaaliohjaajan ohjaus- ja neuvontapalvelut. Valintaan sisältyvät myös vastaanottopalveluun liittyvät tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut.

Medics24 jätti tuottajahakemuksen Jyväskylän kaupungille toukokuun alussa. Toimialajohtajan päätöksellä hakemuksen todettiin täyttävän kaikki valinnanvapauskokeilun palveluntuottajille asetetut ehdot.

Palveluntuottajahaku on jatkuva eli yritykset voivat hakeutua mukaan kokeilukauden ajan vuoden 2018 loppuun saakka.

Uuden palveluntuottajan voi jo valita

Jyväskylän valinnanvapauskokeilussa ovat mukana keskustan, Kuokkalan ja Huhtasuon terveysasemien alueiden asukkaat. He voivat valita, vaihtavatko nykyisiltä terveysasemiltaan yksityisen palveluntuottajan asiakkaiksi. Jos asiakas valitsee palveluntuottajakseen Medics24:n, palvelu uuden tuottajan asiakkaana alkaa seitsemän vuorokauden kuluttua valinnan tekemisestä, kuitenkin aikaisintaan 5. kesäkuuta.

Asukkaat voivat tehdä valinnan osoitteessa www.palse.fi/jyvaskyla*, ottamalla yhteyttä terveysasemalle tai soittamalla numeroon 014 266 0133. Numerosta saa myös neuvontaa Jyväskylän valinnanvapauskokeiluun liittyvistä asioista. Palse.fi-verkkopalvelussa on nähtävänä ja vertailtavissa kaikkien valinnanvapauskokeiluun hyväksyttyjen tuottajien tiedot. Asiakas sitoutuu palveluntuottajaan kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan, jonka jälkeen hän voi ilman eri ilmoitusta jatkaa valitulla palveluntuottajalla. Uusi valinta pitää tehdä, jos asiakas haluaa vaihtaa palveluntuottajaa tai palata takaisin kunnallisen terveysaseman asiakkaaksi.

Valinnanvapauskokeilu kuuluu sosiaali- ja terveysministeriön valtakunnalliseen Palvelut asiakaslähtöiseksi -kärkihankkeeseen.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupungin valinnanvapauskokeilun projektipäällikkö Riitta Pylvänen, p. 050 590 1525, etunimi.sukunimi(at)jkl.fi
Jyväskylän kaupungin perusturvan toimialajohtaja Kati Kallimo, p. 014 266 3001, etunimi.sukunumi(at)jkl.fi (ei pe 26.5.)
Jyväskylän valinnanvapauskokeilun verkkosivut
Medics24:n valinnanvapaussivu*

24.5.2017Elina Gråsten

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Tutustu ODA-hankkeeseen

Avoimia työpaikkoja sosiaali- ja terveyspalveluissa


Terveydenhoitosivustoja:
Terveyskirjasto*

Terveydenhuollon organisaatioita:
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri*
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos*

Työterveyshuoltoja:
Työterveys Aalto

Hoitotakuun toteutuminen:
Jyväskylän kaupungin avoterveydenhuollon yksiköissä

Koululainen, haluatko tutustua terveydenhuollon palveluihin TET-jaksollasi?
Täytä hakemuslomake »

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje