Suoraan sisältöön

  • Resurssiviisasta sähköä aurinkoenergialla

  • Huhtasuon yhtenäiskoulu

  • Korpilahti-talo

  • Mäki-Matin perhepuisto

  • Taidetta, Huhtasuon 2B, 2013

Jyväskylän Tilapalvelu

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos. Vastaamme hallinnassamme olevien julkisten kiinteistöjen ja huoneistojen arvosta, tuottavuudesta ja tehokkaasta käytöstä. Tarjoamme Jyväskylän kaupungin palvelutuotannolle turvalliset, tarkoituksenmukaiset ja kilpailukykyiset toimitilat sekä tilapalvelut.


Resurssiviisasta sähköä aurinkoenergialla

Palokan ja Vaajakosken yhtenäiskouluilla on otettu keväällä käyttöön aurinkosähköjärjestelmät, joilla korvataan osa kiinteistöjen energiankulutuksesta. Uusiutuvan energian hyödyntäminen on vielä pilotointivaiheessa, mutta tähänastiset käyttökokemukset ovat lupaavia.

Lue koko artikkeli

Tule meille töihin!

Haemme mukavaan ja osaavaan joukkoomme kunnossapidon rakennuttajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävään sisältyy investointihankkeiden sekä kunnossapitotöiden rakennuttamista, suunnittelun ohjausta ja budjetointia. Pienissä hankkeissa käytämme puitesopimuskumppaneita. Isompien hankkeiden rakennuttaminen toteutetaan julkisen kilpailuttamisen kautta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on rakennusalan peruskoulutus (rakennusinsinööri (AMK), rakennusmestari) ja kokemus hankkeiden rakennuttamisesta sekä niiden käytännön toteuttamisesta myös kunnossapitotöissä. Lisäksi arvostamme osaamista oma-aloitteisesta ja asiakaslähtöisestä rakennuttamisesta.

Lue lisää ja hae työpaikkaa 29.9.2017 mennessä


Tule meille töihin! Tilapalvelu rekrytoi: kunnossapidon rakennuttaja
(30.8.2017)

Jyväskylän Tilapalvelun asiakaslehti Tilaviesti 1/2017 on ilmestynyt
(2.6.2017)

KIRA-digi -kokeiluhanke, Kiinteistön rakennusosien ja talotekniikan elinkaaren digitalisoiminen, etenee: KIRA-digi BigRoom
(1.6.2017)

Jyväskylän Tilapalvelun johtokunnan kokouksesta 16.5.2017
(16.5.2017)

Jyväskylän Tilapalvelu mukana ympäristöministeriön KIRA-digi kärkihankkeessa
(20.4.2017)

Jyväskylän kaupunki
Jyväskylän Tilapalvelu
PL 124
40101 Jyväskylä
Kilpisenkatu 1, 4. krs
Puh. 014 266 0000
etunimi.sukunimi@jkl.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta