Suoraan sisältöön

OMAKOTITONTIT

Jyväskylän kaupunki jakaa vuosittain noin 100 omakotitonttia eri puolilta kaupunkia. Uudet tontit jaetaan yleensä keväisin ja syksyisin. Muutoin vapaana olevat tontit ovat haettavissa kuukausittain (hakuaika kesä-, heinä-, elokuu ja vuodenvaihteessa hakuaika joulu-tammikuu).

Tontit hinnoitellaan pääsääntöisesti kaupunkirakennelautakunnan vuosittain vahvistamilla vyöhykehinnoilla. Kaupunkirakennelautakunta päättää tonttien luovutusperusteista, -tavasta ja -ehdoista. Pääsääntöisesti tontit luovutetaan asunnontarpeen mukaan, mutta osa tonteista voidaan luovuttaa myös tarjouskilpailulla tai kiinteällä hinnalla arpomalla tontinsaaja.

Kaupungin omakotitontit ovat aina rakennuskelpoisia ja vesi-, viemäri- ja sähköliittymillä varustettuja, liittymämaksuista vastaa tontin ostaja/vuokraaja. Hankiessasi tontin Jyväskylän kaupungilta, sinua palvelee luotettava ja varma kumppani aina käyttöönottoon saakka!

HELMIKUUSSA 2017 VAPAANA OLEVAT TONTIT


VUODEN 2017 AIKANA JAETTAVAT TONTIT

Keväällä 2017:

Vääräjärveltä 24 omakotitonttia ja Savulahdesta 16 omakotitonttia.

Syksyllä 2017:

Korpilahden Kirkkolahdesta 18 omakotitonttia ja Tikkakosken Liinalammelta n. 8-12 omakotitonttia, mikäli kaava saa lainvoiman kesään 2017 mennessä.

Sääksvuoresta (Maustehyllynkadun varrelta) 17 omakotitonttia.
Ennen uuden yhtenäiskoulun valmistumista (v. 2020) osalle Keljonkankaan alakouluikäisistä oppilaista voidaan osoittaa koulupaikka Säynätsalon alueen kouluista.


Lisätietoja omakotitonteista:

Palvelupiste Hannikainen
p. (014) 266 0108

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuunTietoja sivustosta