Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Ohjaamo Jyväskylä

Ohjaamosta alle 30-vuotiaat jyväskyläläiset nuoret saavat tukea oman opiskelualan löytämiseen, työllistymiseen ja urasuunnitteluun. Autamme sinua selvittämään myös asumis- ja toimeentuloasioita sekä tuemme hyvinvointiasi. Palvelumme on maksutonta.

HUOM! Ohjaamo Jyväskylä on kiinni heinäkuun ajan, ovet aukeavat uudelleen 1.8.2018, jolloin päivystysaika on normaalisti klo 12-16. Meidät tavoittaa 1.7.-31.7. vain puhelimitse (myös Whatsappilla)ja sähköpostitse.

Tule Ohjaamoon:
Gummeruksenkatu 6, 2.krs (sisäänkäynti Multitronic-liikkeen ovista)
Avoinna ilman ajanvarausta ma-to klo 12-16 ja pe klo 10-14.
p. 050 311 8877 (myös tekstiviestit ja Whatsapp)
ohjaamo[at]jkl.fi

Ohjaamossa työskentelee

Opinto-ohjaaja - onko opinnot jääneet kesken ja haluaisit tehdä tutkinnon? Mikä on sinulle sopiva koulutuspolku ja miten hakeminen tapahtuu? Tule käymään, opo auttaa!

Sosiaaliohjaaja on apuna, kun raha-asiat tai oma vointi huolestuttavat, Kelan etuuksista pitäisi päästä juttelemaan tai asumisen asioissa on epäselvää.

Uraohjaaja - tule Ohjaamoon, niin laitetaan yhdessä CV kuntoon, tehdään työhakua ja etsitään työkokeilupaikkoja

TE-toimiston asiantuntijoita - työnhaku voimaan, viranomaisasiat kuntoon & ohjausta työnhakusuunnitelmiin

TE-toimiston psykologi - kun et tiedä, mille alalle soveltuisit parhaiten ja kun opinnot kiinnostavat

Ohjaamon verkostossa on mukana myös monia muita toimijoita. Ohjaamosta saat tietoa esimerkiksi nuorille tarkoitetusta järjestöjen ja hankkeiden tarjoamasta ohjauksesta ja toiminnasta.

Emme toistaiseksi ota harjoittelijoita Ohjaamoon.

Ohjaamo-hanke

Ohjaamoa kehitetään monialaisessa yhteistyössä palveluntuottajien ja yhdessä nuorten aikuisten kanssa vuosina 2015–2/2018. ESR-rahoitetun kehittämishankkeen lopullisena tavoitteena on hyvin toimiva ja vakiintunut Ohjaamotoimintamalli Jyväskylän nuorille aikuisille. Ohjaamo Jyväskylä - ESR-hankkeen toteuttajina ovat Jyväskylän kaupunki/ työllisyyspalvelut ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Hankkeelle on myönnetty 6 kk:n jatkoaika 3-8/2018, jonka aikana Ohjaamo-palvelu vakiinnutetaan yhteistyössä Keski-Suomen TE-toimiston kanssa.

Lisätietoja Ohjaamon palvelutoiminnasta ja kehittämisestä:

hankepäällikkö Kaisa Akbay, Jyväskylän kaupunki, etunimi.sukunimi@jkl.fi, p. 014 266 0799 tai 050 4491 225

EU Euroopan sosiaalirahasto logoVipuvoimaa EU:lta 2014 - 2020 logoJyväskylän koulutuskuntayhtymä logoJyväskylän kaupunki logo

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje