Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Palvelut yrityksille » Neuvonta ja kehittäminen

Neuvonta ja kehittäminen

 Yrityksen neuvonta, kehittämis- ja kansainvälistymispalveluita tarjoaa Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy.

Yritysneuvonnasta saat puolueetonta ja maksutonta apua muun muassa liiketoiminnan uudelleen suuntaamiseen, rahoitusväylien löytämiseen, työntekijöiden palkkaamiseen ja omistajan- tai sukupolvenvaihdostilanteisiin. Olipa kysymys pienempi tai isompi, Jykesin yritysneuvojat auttavat sinua. Ota yhteyttä yritysneuvontaan.

Jykesin Kasvu- ja kehittämispalveluista saat apua yrityksen pitkäjänteiseen ja kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Kansainvälistymispalvelut auttavat laajentamaan yritystoimintaa kansainvälisille markkinoille ja opastavat ulkomaankauppaan liittyvissä toimenpiteissä. Jykesin vahvuus on asiantunteva henkilöstö, joka tulee mielellään yritykseesi keskustelemaan kaikista kasvuun ja kehittämiseen liittyvistä asioista. Myös yrityksen kehittämiseen liittyvät aamukahvitilaisuudet ja yritysklinikat ovat avoinna kaikille kiinnostuneille. Lue lisää Kasvu- ja kehittämispalveluista.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje