Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Tapahtumat

 Erilaiset yleisötapahtumat tuovat tervetullutta vaihtelua ja virkistystä kaupunkilaisille. Ne tuovat paikkakunnalle myös tapahtumavieraita. Osallistujat odottavat tapahtumalta sekä elämyksiä että hyviä palveluja ja viihtyisää ympäristöä.

Tapahtuman järjestäjän kannattaa tutustua paikalliseen tarjontaan, kun tapahtumaan tarvitaan esimerkiksi ruoka-, majoitus- tai kulttuuripalveluja.

Tapahtumien järjestäminen edellyttää yleensä myös erilaisten lupien hankkimista ja ilmoitusten tekemistä. Luvilla ja ilmoituksilla on erilaiset käsittelyajat, joten liikkeellä on oltava hyvissä ajoin.

Tapahtumien järjestämisessä sinua auttavat ma-pe klo 8-16 - palveluesimies Anne Heikkinen, p. 014 266 5022, etunimi.sukunimi@jkl.fi ja Palvelupiste Hannikainen, p. 014 266 5025.

Lue lisää Ulkotapahtuman järjestäjän oppaasta.

Tapahtumakalenteri

Jyväskylän seudun tapahtumakalenteriin voi lisätä tiedon kuka vain (Muutoksia lisättyihin tapahtumiin tosin täytyy pyytää Jyväskylä-neuvonnasta). Tapahtumakalenterista se leviää mm. Mobiilikunta Jyväskylä –älypuhelinsovelluskeet, useille sivustoille (esim visit.jyvaskyla.fi) ja siitä lähtee rss-virta, jonka kuka tahansa voi tilata omaan laitteeseensa.

Tapahtumakalenteriin.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje