Suoraan sisältöön

Jyväskylän rakennusalan yhteistyöfoorumi

Marraskuussa 2017 ensimmäistä kertaa järjestetty foorumi ”Vetomaista rakentamista Jyväskylään” kokosi yhteen Jyväskylässä toimivat rakennusalan toimijat. Jyväskylän kaupungin järjestämän foorumin taustalla on halu lisätä vuoropuhelua toimijoiden ja kaupungin välillä. Mukana tapahtumassa oli sekä rakennusliikkeiden edustajia, kiinteistökehittäjiä että suunnittelutoimistoja arkkitehtuurin ja ympäristörakentamisen saralta.

Päivän aiheina olivat muun muassa monikumppanuuskaavoitus ja Kankaan kehittyminen. Esityksiin pääset tutustumaan alta:

Ajankohtaista Jyväskylän suunnittelussa, kaupunginarkkitehti Leila Strömberg ja maisema-arkkitehti Mervi Vallinkoski, Jyväskylän kaupunki

Monikumppanuuskaavoituksen hanke-esittely, hallituksen puheenjohtaja Jussi Holmström, VRP Rakennuspalvelut Oy

Miten rakentaa hyvä ja menestyvä kaupunki, Helsingin kaupunginvaltuutettu, tietokirjailija Osmo Soininvaara

Tilaisuudessa jaettiin myös ensimmäistä kertaa AVOin Kaupunkiympäristö –tunnustus, joka myönnettiin Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiölle (KOAS). Lisätietoja löydät täältä.

AVOin Kaupunkiympäristö

Jyväskylän kaupunkisuunnittelussa on käynnissä arkkitehtuuria, vihreää infrastruktuuria ja osallisuutta yhdistävä AVOin Kaupunkiympäristö -toiminta. Kaupunkiympäristön suunnitteluun ja rakentamiseen liittyviin haasteisiin voidaan vastata pitkäjänteisillä ja eri näkökulmat huomioivilla ratkaisuilla sekä kyvyllä reagoida nopeisiin muutoksiin. Tavoitteena on tehdä yhdessä jyväskyläläistä kaupunkia, jossa yhdistyvät vetovoimainen ja kestävä rakentaminen sekä viihtyisä ympäristö. Tämä pitää sisällään myös kaupunkisuunnittelun omien toimintatapojen uudistusta.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta