Suoraan sisältöön

Hietikkotien katusuunnitelma välillä Metsärinteentie - Puuppolantie

Hietikkotie sijaitsee Kirrin kaupunginosassa noin yhdentoista kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Suunnittelualue sijoittuu Saarijärventien ja Puuppolantien väliin Kirrinmäki-katua vastapäätä. Alueelle on kaavoitettu rivitalo- ja omakotitalotontteja. Asemakaava on saanut lainvoiman 20.6.1986. Hietikkotien nykyinen yhteys Puuppolantielle sijaitsee osittain asemakaavan mukaisen katualueen ulkopuolella.

Hietikkotien asemakaavan mukainen katualueen leveys on viisitoista metriä, ajoradan päällystetty leveys on kuusi ja puoli metriä. Rakennettavan katuosuuden pituus on 64 metriä.

Kadun pintakuivatus hoidetaan avo-ojilla, hulevedet johdetaan maastoon. Katuosuus valaistaan ja kadun vierialueet nurmetetaan. Katu kuuluu 40 km/h aluenopeusrajoituksen piiriin. Hietikkotien eteläreunaan välille Metsärinteentie Puuppolantie asetetaan pysäköintikielto. Hietikontien ja Kirrinkujan välille asennetaan puomi estämään asiaton ajoneuvoliikenne.

Hietikkotien suunnitelman mukainen kustannusarvio on noin 50 000 euroa. Hanke ei sisällä vesihuoltotöitä. Hankkeen toteutusajankohtaa ei ole aikataulutettu.

Suunnitelma oli julkisesti nähtävillä Rakentajantalon palvelupiste Hannikaisessa 11.–25.10.2016.

Lisätiedot: rakennuttajainsinööri Ilpo Irva, puh. (014) 266 5114

Sijaintipaikkakartta (pdf)

Asemapiirustus (pdf)

Pituusleikkaus (pdf)

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta