Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kaupunkirakennepalvelut » Kadut ja liikenne » Kadut » Suunnittelu » Nähtävillä » 2015 » Hupelintie ja Proomutie välillä Lauttatie-Lammenkuja

Hupelintien ja Proomutien katusuunnitelma välillä Lauttatie - Lammenkuja

Suunnittelualue sijaitsee Vaajakoskella Hupelin kaupunginosassa noin yhdeksän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta itään. Alue rajautuu lännessä ja pohjoisessa Päijänteeseen, etelässä Laurinniementiehen ja idässä Nelostiehen (Vt 4). Hupelin asemakaava on vahvistettu 25.4.2005.

Asemakaavan mukainen katualueen leveys Hupelintiellä sekä Proomutiellä on 18-20 metriä. Kadun ajoradan päällystetty leveys on kuusi metriä, viherkaistalla erotetun jkpp-tien leveys on kolme metriä.

Kadulle rakennetaan avo-ojat, joiden avulla hoidetaan katualueen kuivatus. Kadun vierialueet nurmetetaan ja kadun valaistus uusitaan. Katujakso kuuluu 30 km/h aluenopeusrajoituksen piiriin.

Kunnallistekniikan investointiohjelmassa vuodelle 2015 on varattu 250 000 euron määräraha kadun rakentamiseksi tämän syksyn aikana. Rakennettavalla katuosuudella ei ole vesihuoltotöitä.

Suunnitelmat olivat julkisesti nähtävillä Rakentajantalon palvelupiste Hannikaisessa os. Hannikaisenkatu 17, I-kerros 30.6.–14.7.2015.

Lisätiedot: rakennuttajainsinööri Tapio Koikkalainen, puh. (014) 266 7594

Sijaintipaikkakartta (pdf)

Asemakaavaote (pdf)

Asemapiirustus (pdf)

Pituusleikkaus (pdf)

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta