Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto
Jyväskylän kaupunki > Kirjasto ja kulttuuri > Kirjasto > Tapahtumat ja opetus > Uutiset > Uuvuttaako arki? Lataa itsesi Jyväskylän pääkirjaston Perjantailataamossa ääneenluennan, rentoutusharjoitusten ja musiikin avulla perjantai-iltapäivisin
10.1.2018

Uuvuttaako arki? Lataa itsesi Jyväskylän pääkirjaston Perjantailataamossa ääneenluennan, rentoutusharjoitusten ja musiikin avulla perjantai-iltapäivisin

Viekö arki mehut ihmisestä? Tarvitsetko latautumista viikonlopun koittaessa? Jyväskylän kaupungin pääkirjaston Perjantailataamossa voimaannutaan musiikin, ääneenluennan ja rentoutumisharjoitusten avulla perjantaisin kello 15–16 aina 23.3.2018 saakka.

Tunnin latausaika on jaettu 20 minuutin mittaisiin jaksoihin, joten voit valita itsellesi sopivan latautumisajan. Lataa itseäsi vaikkapa 20 minuuttia ja lähde sitten pois tai jää latautumaan kokonaiseksi tunniksi. Puhelimet laitetaan kokonaan pois päältä tai jätetään ensimmäisen kerroksen lukolliseen latauspisteeseen lehtilukusalissa.

Perjantailataamo pidetään pääkirjaston satu- ja pelihuone Peukaloisessa (Vapaudenkatu 39–41, 2. krs). Rentoutumissession järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupunginkirjasto ja Suvimäen Klubitalo.

Lisätietoja: Aapo Ruuttunen, informaatikko, Jyväskylän kaupunginkirjasto, p. 014 266 4146, aapo.ruuttunen[at]jkl.fi

www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto
www.jyvaskyla.fi/kirjasto
Instagram @jklkirjasto

Miia Kantola

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta