Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Musiikki

Jyväskylän kaupunginkirjasto on myös musiikkikirjasto

Suurin ja monipuolisin musiikkikokoelma on pääkirjaston musiikkiosastolla, kirjastotalon 3. kerroksessa (puh. 014 266 4115). Lainaamisen ohella voit rentoutua kuuntelemalla musiikkia, katselemalla televisiota tai lukemalla musiikkilehtiä. Pääkirjaston musiikkiosastolla on myös kaksi ilmaista soitonharjoitteluhuonetta ja digitointitila. Lastenmusiikki on sijoitettu kerrosta alemmaksi lastenosastolle.

Tarkempia tietoja pääkirjaston musiikkiosastosta löydät täältä.

Musiikki muissa Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteissä

Myös Vaajakosken ja Palokan aluekirjastoissa on omat musiikkiosastonsa. Musiikkiosastoilla on vain aikuisten musiikkiäänitteet, nuotit ja kirjat. Lasten musiikkiaineisto löytyy lastenosastoilta.

Tarkempia tietoja Vaajakosken aluekirjaston musiikkiosastosta löydät täältä.

Huhtasuon, Keltinmäen, Korpilahden, Kortepohjan, Säynätsalon sekä Tikkakosken lähikirjastoissa on tarjolla aktiivisesti ylläpidetyt kokoelmat aikuisten sekä tietysti myös lasten musiikkiaineistoa. Muissa lähikirjastoissa, pienkirjastoissa ja kirjastoautoissa on tarjolla lähinnä lastenmusiikkiäänitteitä. Musiikkiaineistoa voi pyytää lainattavaksi mihin tahansa toimipisteeseen.

Musiikkikokoelma

Kirjaston asiakkaana käytössäsi on kaikki Keski-kirjastojen musiikki. Kokoelmat ja lainavinkit löydät Keski-kirjastojen verkkosivuilta. Kärsimättömästi uutta musiikkia odottaville on tarjolla lista tilauksessa olevista levyistä.

Musiikkiosaston neuvonta

p. 014 266 4115
Digitointitilan ja soitonharjoitteluhuoneiden varaukset.

Linkkejä

Naxos Music Library - Valtava kokoelma klassista musiikkia, kansanmusiikkia sekä vanhaa jazzia käytössäsi kirjastokortilla. Ohjeet Keski-kirjastojen sivuillla.

Rockway - Soittamisen ja laulamisen verkkokursseja käytössäsi kirjastokortilla. Ohjeet Keski-kirjastojen sivuilla.

Musiikkiosasto Facebookissa

Musiikkikirjastot.fi - Musiikkikirjastojen vinkit ja verkkopalvelut yhdestä paikasta.

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta