Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kulttuuripalvelut » Kulttuuripalveluiden uutiset » Taideapteekin ohjelma tarjoaa kulttuuria monipuolisesti jyväskyläläisille ikäihmisille

Jyväskylän kaupunki
Kulttuuripalvelut
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs.
40100 Jyväskylä
Huom! Käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut[at]jkl.fi
(sähköpostiosoite tavoittaa
koko henkilöstön)

Henkilökohtaiset osoitteet
löydät Yhteystiedot-sivulta.

9.1.2018

Taideapteekin ohjelma tarjoaa kulttuuria monipuolisesti jyväskyläläisille ikäihmisille

Taideapteekin kevätkauden esitteestä löytyy jälleen runsaasti tärppejä ikäihmisten kulttuuritarjonnasta Jyväskylässä. Kevät sisältää monipuolisen kattauksen musiikki-, tanssi-, draama-, sanataide- ja kuvataidetuokioita, joita järjestetään päiväkeskuksissa eri puolilla kaupunkia.

Ohjelmasta löytyy mm. vuorovaikutteisia tanssihetkiä, sana- ja kuvataiteen työpajoja, katutanssiesityksiä ja konsertteja laajalla skaalalla. – Musiikki on ollut jo pitkään Taideapteekin ohjelmatoiveiden kärkipäässä. Niinpä tänäkin keväänä mukana on runsaasti konsertteja, joissa tunnelmat vaihtelevat kupleteista lavatansseihin. Uutuutena on muun muassa tarinallinen musiikkimatka Suomeen, jonka aikana tutustutaan suomalaiseen perinnemusiikkiin ja soittimiin, kulttuurituottaja Terho Valkonen kertoo konserttitarjonnasta.

Taideapteekin tuottama ohjelma päiväkeskuksissa on maksutonta ja päiväkeskukset ovat kaikille avoimia paikkoja. Lisäksi esityksiä järjestetään vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä ja ne on suunnattu osastojen asukkaille sekä heidän omaisilleen.

Taideapteekin esite on ikäihmisten kulttuurialmanakka

Jyväskylässä vuodesta 2009 lähtien toimineessa Taideapteekissa on kaupungin kulttuuripalveluiden ja vanhuspalveluiden yhteistyössä tuottamaa kulttuuriohjelmaa ikääntyneille. Taideapteekin oman tuotannon lisäksi esitteestä löytyy runsaasti muutakin varttuneemmalle väelle suunnattua taide- ja kulttuuritarjontaa. Kaupungin toimijoista mukana ovat Jyväskylän kansalaisopisto, Jyväskylän kaupunginteatteri, Keski-Suomen museo, Jyväskylän taidemuseo, Jyväskylän kaupunginkirjasto, Suomen käsityön museo ja Jyväskylä Sinfonia sekä lisäksi Keski-Suomen elokuvakeskus.

Esitteiden jakelupaikkoja ovat päiväkeskukset, kirjastot, yhteispalvelupisteet, terveysasemat, museot ja muut kulttuurikohteet Jyväskylässä. Sähköisiä palveluita käyttävät voivat tutustua esitteeseen osoitteessa jyvaskyla.netpaper.fi/4237

Kuva Taideapteekista tiedotuskäyttöön http://bit.ly/2jAr0VX

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, p. 014 266 4045, terho.valkonen(at)jkl.fi

jyvaskyla.fi/kulttuuri/taideapteekki