Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Liikunta » Ajankohtaista » Jyväskylän kaupungille 7 uutta liikuntasalia varausjärjestelmään

Yhteystiedot

Jyväskylän kaupunki
Liikuntapalvelut
Kuntoportti 3 (2krs.),
40700 Jyväskylä
p. 014 266 4257
liikunta.info[at]jkl.fi

Jyväskylän kaupungille 7 uutta liikuntasalia varausjärjestelmään

Jyväskylän sisäliikuntasalitilanne kohenee syksyllä huomattavasti, kun Jyväskylässä toisen asteen koulutusta järjestävän Gradian liikuntasalit saadaan kaupungin liikuntatilojen varausjärjestelmään. Varattavaksi saadaan muun muassa lisää kauan kaivattuja puulattiaisia saleja, joista on viime vuosina ollut pulaa etenkin lento- ja koripallon harrastajilla.

Kaupungin varausjärjestelmään varattavaksi avautuvat Gradian Viitaniemen B-sali, Viitaniemen D-sali, Harjun C-rakennuksen sali, Harjun juhlasali, Harjun ala-sali, Viitaniemen monitoimitila sekä Kukkulan sali. Tilat liitetään liikuntapalveluiden hallinnoimaan varausjärjestelmään syyskaudesta 2018 alkaen paitsi Kukkulan sali, joka toimii toistaiseksi väistötilana. Liikuntasalien perusvälineet, kuten korit, verkot, tolpat ja maalit, ovat ilta- ja viikonloppukäyttäjien käytössä.

Sopimusta koskevat käyttövuorot ajoittuvat arkisin pääsääntöisesti klo 17.30-22.00 sekä Viitaniemen D-salin kohdalla tämän lisäksi viikonloppuisin klo 8-22. Vuorot ajoittuvat elokuun puolivälistä (syksyllä 2018 alkaen 13.8.) huhtikuun loppuun saakka. Tilojen hinnoittelu menee kaupungin liikuntapalvelujen taksan mukaisesti: https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/paikat/varaukset/hinnasto.

Liikuntapalvelut hoitaa kaikki vuorojen hakuprosessiin kuuluvat tehtävät kuten hakemusten käsittelyn, jakopäätösten ja vuoromuutosten teon, avainten hallinnoinnin ja luovutuksen, tilojen käyttäjien tiedottamisen ja ohjeistamisen sekä laskutuksen ja perinnän.

Sopimukseen liittyy myös Gradian käyttämien Jyväskylän kaupungin liikuntatilojen hinnoittelu. Kun Gradia käyttää liikuntapalveluiden tiloja, hintaperuste on Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunnassa hyväksytyn hinnaston oppilaitokset –hintatason mukainen (kategoria 3). Lisäksi Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunta päätti kokouksessaan 20.2.2018, että uudella Hippoksella (HIPPOS2020 hanke) Gradian Hippoksen tilojen käyttö on 80 % kaupungin tukemaa.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen varausyksikkö p. 014 266 4255, liikunta.varaukset[at]jkl.fi
palvelujohtaja Ari Karimäki p. 014 266 4001, ari.karimaki[at]jkl.fi

25.6.2018Anna-Leena Sahindal

Ajankohtaista

Jyväskylän kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten hakuaika on tammikuussa

Lisätietoja

Uimahallikuljetukset käynnistyvät 8.1.

Lisätietoja

LiikuntaLaturi kevätkausi starttaa 8.1.

Lisätietoja

Ohjatun liikunnan kevätkausi käyntiin 8.1.

Lisätietoja

Jyväskylän julkisten rakennusten esteettömyystiedot kartalla

Lue lisää

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 Sivun alkuun Tietoja sivustosta