Suoraan sisältöön
Tekstiversio | HAKU
Avaa navigaatio

Jyväskylän markkinointitunnus

Jyväskylän kaupunki / kulttuuripalvelut
Suvi Lindell-Mäkelä
kulttuurituottaja (sij.)
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs
40100 Jyväskylä
p. 014 266 4043, 040 7383 450

Jyväskylän Päivät -sivut
Jyväskylän Päivät 2018 -tapahtuma
#jyväskylänpäivät #jyvaskylanpaivat

Jyväskylän päivien ohjelma on julkaistu!


Lauantain ohjelma Hipposhallilla

Tarkempaan ohjelmaan pääset täältä.

Ovet avataan 11:30

Päälavan ohjelma

Juontajana Timo Lievemaa

12:00 Kaupunginjohtajan avaus
12:30 Lasten musiikkiesitys Ammuu!
13:30 Paneelikeskustelu: Millainen on hyvinvoiva Jyväskylä 2030?

Keskustelijoina vanhusneuvoston edustaja, vammaisneuvoston edustaja, kokemusasiantuntija, lapsiperheiden edustaja ja nuorisovaltuuston edustaja sekä kaupungin johtavia luottamushenkilöitä (toimielinten puheenjohtajia).
Tervetuloa seuraamaan keskustelua ja jättämään ajatuksesi myös palautelaatikkoon.

Paneelissa mukana viittomakielen tulkki

14:30 HopeaTanssit

Keski-Suomen Tanssin Keskus

Auditorion ohjelma

12.00 Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma LAPE

Hankepäällikkö Raija Harju-Kivinen ja muutosagentti Hanna Hämäläinen

12.30 Kukoistava kotihoito

Kehittämiskoordinaattori Suvi Manninen, hanketyöntekijä Sini Väätänen ja Oiva-keskuksen palveluesimies Sari Antila

13.00 Hippos2020 -hanke

Hankejohtaja Anne Sandelin

13.30 Liikuntapääkaupunki

Palvelujohtaja Ari Karimäki

14.00 Sairaala Nova

Projektijohtaja Mikko Jylhä, Sairaala Nova

14.30 Valinnanvapauskokeilu

Projektipäällikkö Riitta Pylvänen


Jyväskylä kutsuu kaupunkilaiset Hippokselle lauantaina 17.3.2018 klo 12-15

Uudistunut Jyväskylän päivät kutsuu kaupunkilaiset lauantaina 17.3.2018 Hipposhalliin. Hyvinvointia, kulttuuria ja liikuntaa yhdistävä tapahtuma tarjoaa sekä viihdettä että asiaa.

Jyväskylän päivien uusi maksuton tapahtuma lauantaina 17.3.2018 Hipposhallissa kutsuu kaupunkilaiset hetkeksi viihtymään hyvinvointiasioiden äärelle ja kuulemaan kotikaupungin tulevaisuuden suunnitelmista, niin Hippos2020-hankkeesta, uudesta sairaalasta kuin sote-uudistuksestakin. Juhlistamme samalla 22.3. lähestyvää 181-syntymäpäivää monipuolisella maksuttomalla kulttuuri- ja liikuntatarjonnalla, jossa ei tarvitse jäädä sivustaseuraajaksi. Tapahtumassa riittää nähtävää ja koettavaa niin lapsille, nuorille ja aikuisillekin viihteellisesti, asiaa kuitenkin unohtamatta. Tule jakamaan ajatuksiasi kaupungin luottamushenkilöiden kanssa, kuuntelemaan ja kysymään hankkeiden etenemisestä tai viihtymään kulttuuritarjonnan parissa. Sunnuntaina 18.3. Jyväskylän päivien ohjelma jatkuu pienemmissä tapahtumissa eri puolella kaupunkia.

Tervetuloa mukaan rohkeasti aikaansa edellä olevan Jyväskylän uuteen koko kaupungin synttärijuhlaan liikuntapääkaupungin sydämessä!

Lauantain tapahtuma Hippoksella polkaistaan käyntiin maksuttomalla koko perheen konsertilla, jossa esiintyy Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!. Orkesteri on soittanut itsensä suoraan suomalaisten lasten ja aikuisten sydämiin kekseliäillä sovituksillaan ja mieleenpainuvalla ulkomuodollaan.

Jyväskylän päivien 2018 ohjelmisto julkaistaan viikolla 9.


Uutiset

12.2.2018

Jyväskylä kutsuu kaupunkilaiset Hipposhalliin lauantaina 17.3.

Uudistunut Jyväskylän päivät kutsuu kaupunkilaiset lauantaina 17.3. Hipposhalliin. Hyvinvointia, kulttuuria ja liikuntaa yhdistävä tapahtuma tarjoaa sekä viihdettä että asiaa.

Jyväskylän päivien uusi maksuton tapahtuma Hipposhallissa lauantaina 17.3. klo 12-15 kutsuu kaikki kaupunkilaiset juhlimaan 22.3. lähestyvää kaupungin 181-syntymäpäivää monipuolisella maksuttomalla kulttuuri- ja liikuntatarjonnalla. Tule jakamaan ajatuksiasi kaupungin luottamushenkilöiden kanssa, kuuntelemaan ja kysymään hankkeiden etenemisestä tai viihtymään kulttuuritarjonnan ja hyvinvointiasioiden parissa. Hipposhallin tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Timo Koivisto, jonka jälkeen Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! viihdyttää konsertillaan koko perhettä vauvasta vaariin. Päälavan paneelikeskustelussa kuullaan kaupunkilaisten ja luottamushenkilöiden ajatuksia siitä, millainen on hyvinvoiva Jyväskylä 2030. Päivä päätetään Tanssin Keskuksen uutuuskonseptilla HopeaTansseilla, josta saa eväitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tanssitaiteen keinoin. Mukana Hipposhallissa on lähes 50 toimijaa tarjoamassa mielenkiintoista ohjelmaa ja tietoiskuja omasta toiminnastaan, mm. Jyväskylän kaupungin toimijat sekä urheiluseurat.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta