Suoraan sisältöön

KOTAMÄEN KORTTELILEIKKIPUISTON VIHERSUUNNITELMA

Kaupunkirakennepalveluiden yhdyskuntatekniikan vastuualueella on teetetty Kotamäen korttelileikkipuiston vihersuunnitelma. Suunnitelman on tehnyt Vihersuunnittelu Irma Serola.

Kotamäen korttelileikkipuisto sijaitsee Korpilahden alueella Kotakorkeen ja Peltotien väliin jäävällä puistoalueella (P). Alueelle johtavat puistokäytävät Kotakorkeelta, Peltotieltä sekä Räätälintieltä.

Kotamäen korttelileikkipuisto on olemassa oleva kohde, jolla on saneeraustarve. Alueen kalusteet ja varusteet ovat huonokuntoisia ja elinkaarensa päässä. Ne eivät enää täytä leikkivälineille asetettuja turvanormeja. Leikkialueen pinnoitteet ja turva-alustat ovat myös kunnostuksen tarpeessa.

Korttelileikkipuiston olemassa oleva kasvillisuus on huomioitu suunnitelmassa. Kasvillisuus suojaa ja jäsentää aluetta sitä ympäröivistä tonttialueista.

Suunnitelman mukaisesti alueelta poistetaan kaikki vanhat, huonokuntoiset välineet. Uusia välineitä asennetaan pienille ja isommille lapsille. Välineiden toimintoja ovat mm. kiipeily, keinuminen, tasapainoilu. Näiden lisäksi suunnitelmassa on hiekkaleikkialue sekä uudet penkit ja roska-astiat. Myös valaistus uusitaan.

Suunnitelman mukaisen rakentamisen kustannusarvio on 70 000€. Rakentamiseen on varaus yhdyskuntatekniikan investointiohjelmassa.

Suunnitelmat olivat julkisesti nähtävillä Rakentajantalo palvelupiste Hannikaisessa 8.12.-22.12.2009.

Lisätiedot: rakennuttajahortonomi Leena Rapo, puh. (014) 266 5148

Sijaintikartta (pdf)

Suunnitelmaselostus (pdf)

Vihersuunnitelma (pdf)

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta