Suoraan sisältöön

VÄÄRÄJÄRVEN KORTTELILEIKKIPUISTON VIHERSUUNNITELMA

Kaupunkirakennepalvelun yhdyskuntatekniikan vastuualueella on teetetty Vääräjärven korttelileikkipuiston vihersuunnitelma. Suunnitelman on tehnyt Ramboll, Jyväskylä.

Vääräjärven korttelileikkipuisto sijaitsee uudella asuinalueella, Vääräjärventien ja Pohjantähdentien väliin jäävässä kulmauksessa. Kaavallisesti alue on urheilualuetta (VU).

Korttelileikkipuisto sijoitetaan maastoon mahdollisimman vähin maaleikkauksin ja pengerryksin.

Alueelle johtaa huoltokäytävä Vääräjärventieltä sekä puistokäytävä Pohjantähdentieltä. Leikkialue on aidattu Vääräjärventien suuntaisesti, välittömän tielle pääsyn estämiseksi.

Korttelileikkipuistossa on toimintoja eri ikäisille lapsille sekä huvimaja. Keskelle aluetta korotetaan loiva kukkula, joka toimii myös mäenlaskupaikkana. Alue valaistaan kolmella puistovalaisimella. Penkkejä sekä roskiksia korttelileikkipuistoon on sijoitettu kolme kappaletta. Alueella on myös kolme tähtiteemaan liittyvää penkkiä.

Korttelileikkipuiston reuna-alueilla on istutettu massaistutuksina peittäviä pensaita. Pensaat toimivat myös alueen rajaajina.

Suunnitelman mukaisen rakentamisen kustannusarvio on 90 000 euroa. Rakentamiseen on varaus yhdyskuntatekniikan investointiohjelmassa.

Suunnitelma oli julkisesti nähtävillä Rakentajantalon palvelupiste Hannikaisessa os. Hannikaisenkatu 17, I-kerros 2.3. - 16.3.2010 väliseksi ajaksi.

Lisätiedot: rakennuttajahortonomi Leena Rapo, puh. (014) 266 5148

Sijaintipaikkakartta (pdf)

Suunnitelmaselostus (pdf)

Asemakaava (pdf)

Asemakaavamääräykset (pdf)

Asemapiirustus (pdf)

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta