Suoraan sisältöön

Lomakkeella jätetyn hakemuksen näkyminen asiointipalvelussa

Kaikki rakennusvalvontaan perinteisellä tavalla saapuneet lupahakemukset siirretään asiointipalveluun.

Palveluun siirretyn hakemuksen luvan hakijan ollessa yksityinen henkilö, lupahakemus tulee näkyviin asiointipalvelun Omalle työpöydälle palveluun kirjautumisen jälkeen.

Kun palveluun siirretyn luvan hakijana on muu kuin yksityinen henkilö, on luvalle saatava käyttöoikeus, jotta se näkyy palvelussa. Käyttöoikeus lisätään käyttäjätunnukselle, joka näkyy asiointipalveluun rekisteröitymisen jälkeen Omalla työpöydällä oikeassa yläkulmassa käyttäjän nimen jälkeen suluissa.

Pyydettäessä rakennusvalvonta lisää käyttöoikeuden luvan hakijan asiamiehen käyttäjätunnukselle. Käyttäjätunnus ja luvan tiedot ilmoitetaan rakennusvalvontaan osoitteeseen rakennusvalvonta.toimisto(at)jkl.fi.

Hakijan edustajan ja lisätietojen antajan kannattaa rekisteröityä palvelun käyttäjiksi ja pyytää luvan hakijalta oikeudet lupahakemukseen, jolloin he voivat seurata rakennushankkeen etenemistä. He saavat myös hakemukseen liittyvät ohjelman lähettämät viestit.

Tästä linkistä https://s-asiointi.jkl.fi/ePermit pääsee kirjautumaan rakennusvalvonnan sähköiseen asiointipalveluun, valitse Rakennusluvat ja hakemukset, valitse Siirry kirjautumispalveluun.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta