Suoraan sisältöön

Venepaikat

Jyväskylän kaupungilla on vuokrattavia venepaikkoja yhteensä noin 3200. Vapaana olevia venepaikkoja voi selata ja varata sähköisen varauspalvelun kautta. Venepaikka maksetaan palvelussa verkkomaksuna, jota varten sinulla tulee olla käytössäsi verkkopankkipalvelu ja –tunnukset. Varaa veneen tiedot esille ennen varauksen tekemistä.

Varausjärjestelmään

Jos käytössäsi ei ole nettiä tai verkkopankkipalvelua, venepaikan maksu hoituu Jyväskylä-infossa (Asemakatu 7, kauppakeskus Forum 2. krs., ma-pe klo 10 – 15).

Lisätietoja Palvelupiste Hannikaisesta p. 014 266 5025 tai palvelupistehannikainen [at] jkl.fi

Ajankohtaista venepaikan varaajille

Sataman maksullinen pysäköintialue ei ole käytettävissä ke 8.8. - ma 13.8. välisenä aikana Beach Volleyn SM-finaalien vuoksi.

Venepaikat alennuksessa elokuun alusta lähtien

Venepaikkojen hinta elokuun alusta kuluvan veneilykauden loppuun on puolet veneilykauden normaalihinnasta. Alennetut hinnat päivitetään sähköiseen varauspalveluun, joten paikan voi varata alennushintaisena suoraan varauspalvelun kautta.

Satamankärjen pysäköintialueella on alkamassa Jyväskylän Energian työmaa loppukesän/syksyn aikana. Pysäköinti satamankärjessä on sallittu veneilijän pysäköintilupaa käyttäen siihen asti, kunnes työt alueella alkavat. Pysäköinti on sallittua ainoastaan merkityillä pysäköintipaikoilla. Tarkkailettehan mahdollisia muutoksia liikennemerkeissä.

Lutakon sataman pysäköintiluvat

Lutakon sataman venepaikkavuokraaja voi pysäköidä erillisellä luvalla ajoneuvonsa sataman pysäköintialueelle, jos siellä on tilaa. Pysäköintilupa on voimassa silloin, kun satama-alueella ei ole pysäköintiin vaikuttavia tapahtumia. Tapahtumista pyritään ilmoittamaan sataman nettisivuilla niin pian kuin tapahtuma on varmistunut. Tapahtumanaikaista pysäköintiä opastetaan myös paikalle asetettavin liikennemerkein.

Pysäköintiluvan käyttö

  • Pysäköintilupa myönnetään vain venepaikan haltijalle, jolla on todistettavasti laituripaikka Lutakon satamassa
  • Lupia annetaan yksi per venepaikka
  • Yhteen lupaan voi merkitä enintään kahden ajoneuvon rekisteritunnukset
  • Lupa on voimassa veneilykauden 1.5.–15.10. ja uusitaan vuosittain
  • Veneilijöiden käytössä oleva pysäköintialue on merkitty P-luvan kääntöpuolen karttaan

P-luvan noutopisteet:

  • Palvelupiste Hannikainen, Hannikaisenkatu 17 (ma-pe 8–16, kesä-elokuussa ma-pe 8-15).
  • Jyväskylä-info, Asemakatu 7, kauppakeskus Forum 2. krs., ma-pe 10–15

Lutakon sataman tulevia tapahtumia

Laituripaikkojen sähköt ja avaimet

Lutakon satamasta venepaikan vuokranneilla on mahdollisuus sähkön käyttöön. Sähkö ei kuulu venepaikan hintaan. Erillinen maksu laskutetaan kulutuksen mukaan. Sähköpollarin avaimen voi lunastaa Palvelupiste Hannikaisesta 20 euron panttimaksua vastaan (maksetaan käteisenä ja tasarahalla). Pantti palautetaan avainta palauttaessa.

Korpilahden satamassa on sähköpiste laitureissa B, C ja D. Huvivenelaiturissa on kullakin paikalla mahdollisuus sähkön käyttöön. Sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan. Huvivenelaiturin sähköpollarin avaimen voi lunastaa sopimuksen mukaan joko Palvelupiste Hannikaisesta tai Korpilahden yhteispalvelupisteestä 20 euron panttimaksua vastaan (maksetaan käteisenä ja tasarahalla). Pantti palautetaan avainta palauttaessa.

Säynätsalon Saunarannassa on mahdollisuus sähkön käyttöön laiturissa 1. Sähkö ei kuulu venepaikan hintaan. Erillinen maksu laskutetaan kulutuksen mukaan. Sähköpollarin avaimen voi lunastaa Palvelupiste Hannikaisesta 20 euron panttimaksua vastaan (maksetaan käteisenä ja tasarahalla). Pantti palautetaan avainta palauttaessa.

Louhunsalmessa on yksi sähköpiste veneilijöiden käyttöön.

Venepaikkojen varauspalvelu

Vuokrausehdot (pdf)

Hinnasto

Satamien jätehuoltosuunnitelma (pdf)

Kysy ja anna palautetta


Yhteystiedot

Palvelupiste Hannikainen
Hannikaisenkatu 17
40100 Jyväskylä

avoinna ma-pe 8.00-16.00
(1.6.-31.8. ma-pe 8.00-15.00)

palvelupistehannikainen [at] jkl.fi

puh. 014 266 5025

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta