Suoraan sisältöön

Saavutettavuus

Jyväskylän taidemuseo sijaitsee Jyväskylän keskustassa pihakadulla Kauppakatu 23:ssa, Säästöpankin talossa. Läheiset parkkipaikat ovat Kirkkopuiston laidoilla Kilpisenkadulla ja Gummeruksenkadulla. Liikkumisesteisille on yksi pysäköintipaikka Kauppakadulla Säästöpankin edessä. Museon edessä voi pysähtyä, mutta ei pysäköidä.

Linja-autojen paikallisliikennekeskus sijaitsee Vapaudenkadulla n. 200 metrin etäisyydellä museosta. Lähin taksitolppa sijaitsee Kilpisenkadulla n. 50 metrin päässä museosta.

Jyväskylän taidemuseo on liikkumisesteetön. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Vaatesäilytyksestä voi tarvittaessa lainata lastenrattaat (. Liikkumisesteisten WC-tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Lastenhoitohuone on alakerroksen naistenhuoneessa.

Opas -ja avustajakoirat ovat tervetulleita museoon. Taidemuseon oppaat ja salivalvojat on koulutettu avustamaan näkövammaisia kävijöitä. Vaatesäilytyksestä saa lainaksi apuvälineitä, kuten taskulamppuja ja suurennuslaseja. Joitakin teoksia saa kosketella Kiasman henkilökunnan läsnä ollessa. Kysy neuvoja henkilökunnalta.

Opastukset

Kaikki opastukset voidaan räätälöidä erityisryhmien tarpeisiin. Näkövammaisille on saatavilla kuvailevia näyttelykierroksia. Voit myös toivoa kulttuuriluotsin kaveriksi näyttelykierrokselle. Näyttelykäynti luotsin kanssa on ilmainen alle 10 hengen ryhmille.

Kerro toiveesi opasvaraajalle!

Tilaukset ja tiedustelut
https://www.lyyti.fi/preview/Opastustiedustelu_Jyvaskylan_taidemuseoon_5539

Copyright © Jyväskylän kaupunki / Jyväskylän taidemuseo 2017
» Sivun alkuun
Tietoa sivustosta

Taidemuseo Holvi
Kauppakatu 23
PL 165
40101 Jyväskylä
puh. (014) 266 4391
taidemuseo[at]jkl.fi

Grafiikkakeskus / Galleria Ratamo
Veturitallinkatu 6
PL 165
40101 Jyväskylä
puh. (014) 266 4389
ratamo[at]jkl.fi

Taidemuseon toimisto
Vapaudenkatu 28
PL 165
40101 Jyväskylä
puh. (014) 266 4398
taidemuseo[at]jkl.fi