Suoraan sisältöön

POLVITIE VÄLILLÄ TAULUMÄENTIE - HONGIKONTIE

Polvitie sijaitsee Taulumäellä. Katu on Taulumäentien poikkikatu ja sen varrella on pientaloasutusta. Kadun varrelle on tehty asemakaavan muutos, jolla on laajennettu asuinkerrostalotonttia. Asemakaavan muutos on hyväksytty 10.11.2008.

Asemakaavan muutoksen myötä tontti laajenee nykyisen kevyen liikenteen väylän päälle, jota on tarkoitus siirtää ajoradan viereen. Nykyinen kevyen liikenteen väylä on erotettu ajoradasta noin kuusi metriä leveällä välikaistalla. Uusi kevyen liikenteen väylä rakennetaan reunakivellä korotettuna ja sen asfalttipäällysteisen osan leveys on 3,5 metriä.

Kevyen liikenteen väylän rakentamiseksi joudutaan siirtämään kahta nykyistä valaisinpylvästä. Nykyisen väylän asfaltti poistetaan purettavalta osuudelta ja alue nurmetetaan. Kadun pintavesikuivatukseen muutoksella ei ole vaikutuksia.

Polvitien kevyen liikenteen väylän siirtämisen kustannukset ovat arviolta 11 000 euroa. Hanke on tarkoitus toteuttaa tämän vuoden kuluessa.

Suunnitelma olijulkisesti nähtävillä Rakentajantalon palvelupiste Hannikaisessa os. Hannikaisenkatu 17, I-kerros 12. - 26.5.2009

Lisätiedot: rakennuttajainsinööri Timo Vuoriainen, puh. (014) 625 480

Sijaintipaikkakartta (pdf)

Asemapiirustus (pdf)

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta