Suoraan sisältöön

VESIKONKUJAN KATUSUUNNITELMA

Vesikonkuja on 17.7.2007 vahvistetun asemakaavan mukainen uusi katu, joka sijaitsee Halssilan kaupunginosassa noin 4 kilometriä kaupungin keskustasta itään. Vaajakoskentien suuntainen Vesikonkuja on 70 metriä pitkä asuntokatu Siilinkujan ja Halssilanrinteen välissä.

Katualueen leveys on 8 metriä, kadun asfalttipintaisen ajoradan leveys reunatuesta reunatukeen on 4,5 metriä. Vesikonkujan päähän rakennetaan kääntöpaikka, josta on 2,0 metriä leveä sorapintainen kevyen liikenteen yhteys Halssilanrinne-kadulle. Kadun pintakuivatus hoidetaan hulevesikaivoilla, jotka liitetään nykyiseen hulevesijärjestelmään. Kadun vierialueet nurmetetaan. Katu ja kevyen liikenteen väylä valaistaan. Vesikonkuja kuuluu 30 km/h aluenopeusrajoituksen piiriin.

Vesikonkujan arvioidut rakentamiskustannukset ovat noin 50000 euroa. Lisäksi tulevat kaukolämmön toteuttamiskustannukset. Katualueella sijaitsevat vesihuoltolinjat on rakennettu vuonna 2006. Hanke on tarkoitus toteuttaa vuonna 2009.

Suunnitelma oli julkisesti nähtävillä Rakentajantalon palvelupiste Hannikaisessa os. Hannikaisenkatu 17, I-kerros 17. – 31.3.2009.

Lisätiedot: rakennuttajainsinööri Ilpo Irva, puh 625 481

Sijaintipaikkakartta (pdf)

Kaava (pdf)

Asemapiirustus (pdf)

Pituusleikkaus (pdf)

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta