Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kaupunkirakennepalvelut » Kaavoitus ja tontit » Kartat, paikkatiedot ja mittaus » Tietoja julkaisuluvasta ja tekijänoikeudesta

TIETOJA JULKAISULUVASTA JA TEKIJÄNOIKEUDESTA

Jyväskylän kaupungin Maankäytöllä on tekijänoikeus tuottamiinsa karttoihin ja paikkatietoaineistoihin. Näiden aineistojen käyttöön erilaisissa painotuotteissa tai internetissä tarvitaan julkaisulupa. Julkaisulupa on maksullinen. Julkaistavan kartta-aineiston hintaan vaikuttaa mm. kartan mittakaava, kartan koko, tietosisältö ja painosmäärä. Julkaisulupamaksu on kertaluonteinen.

COPYRIGHT-MERKINTÄ AINA NÄKYVIIN

Mikäli kartan, tulosteen tai kopion tekemiseen on käytetty Jyväskylän kaupungin kartta-aineistoa, pitää kartta-alueella tai sen välittömässä yhteydessä aina näkyä maininta lupanumerosta: © Jyväskylän kaupunki/Maankäyttö, lupa nro..... Tämä koskee myös internetissä esim. asiakkaiden kotisivuillaan julkaisemia karttoja.

AINA EI TARVITA JULKAISULUPAA

Jokaisella on oikeus käyttää karttaa yksityisesti perhepiirissään. Paperisesta tai digitaalisesta kartasta voi ottaa kopion tai tulosteen omaan käyttöön esim. ajo-ohjeeksi ystävän luo. Maankäytön ylläpitämästä Jyväskylän karttapalvelusta jokainen käyttäjä saa tulostaa kartan omaan käyttöönsä ilman erillistä lupaa. Jos asiakas haluaa perustaa omilta sivuiltaan paikkalinkin Jyväskylän karttapalveluun, niin siihen ei lupaa tarvita.

Lisätietoja:
Janne Hartman, p. (014) 266 5075
Ismo Tulisalo, p. (014) 266 5080

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuunTietoja sivustosta